Total

Total aandeel

Total is in 1924 opgericht in Frankrijk. Het is een Franse oliemaatschappij met uiteraard een hoofdkantoor in Parijs. Het bedrijf werd al snel op de Franse beurs geïntroduceerd. Sinds de fusie tussen de Franse en Nederlandse beurs is Total beursgenoteerd aan de Euronext in Amsterdam. Naast de euronext is het bedrijf ook nog beursgenoteerd op de Amerikaanse markt namelijk aan de NYSE. Het is als aandeelhouder mogelijk om op beide beurzen aandelen te kopen van Total. Total behoort tot één van de weinige beursgenoteerde oliebedrijven die niet afhankelijk is van de staat. Het bedrijf draait goed en maakten in 2012 een winst van 10,7 miljard euro. Toch neemt de winst al jaren af door de zware concurrentie strijd met andere oliemaatschappijen.

Aandelen kopen Total


Door de langlopende concurrentie strijd met andere oliemaatschappijen is aandelen kopen van Total lastig. Het is een risico en de laatste tijd doen de aandelen het niet echt goed. Toch kunt u voordelig aandelen kopen bij . Het voordeel van hier online aandelen kopen is dat u een minder groot risico loopt. U krijgt namelijk bij registratie een welkomstbonus van € 25. U kunt deze besteden voor gratis aandelen in Total. Daarnaast krijgt u bij Plus500 altijd een stortingsbonus van 30%. U kunt zo flink besparen en handelen in een bedrijf als Total.

Informatie over Total

Aandelen kopen in Total is de laatste jaren een risico geworden door de concurrentie. Toch draait het bedrijf nog altijd een forse winst en blijft de koers op gemiddeld € 46 per aandeel steken. Het aandeel kan in de toekomst ineens weer gaan groeien want de plannen van het bedrijf zijn nog steeds ambitieus. Het is wel verstandig om even goed te kijken naar het verloop van de koers voordat u instapt. Met het gratis welkomst tegoed van Plus500 kunt u in ieder geval met wat minder risico aandelen kopen van dit Franse oliebedrijf.