Vodafone

Vodafone aandeel

Eén van de grootste bedrijven ter wereld is al jaren Vodafone. Het Britste bedrijf is opgericht in 1984 en maakten het voor de Britten mogelijk om sinds 1985 mobiel te bellen. Het bedrijf is vooral enorm actief in Europa en hier wordt dan ook de meeste winst behaald. In 2012 maakten het bedrijf 7 miljard pond winst. Ondanks de mooie cijfers heeft Vodafone het wel zwaar door de concurrentiestrijd in prijs. Na verwachting zal de winst en omzet de komende jaren hierdoor dalen tenzij Vodafone hier handig mee omgaat. Vodafone is uiteraard beursgenoteerd op de London Stock Exchange en aan de Amerikaanse NASDQ.

Aandelen kopen Vodafone


Aandelen kopen in Vodafone is geen stabiele investering. De aandelen kunnen namelijk enorm schommelen, maar dit maakt het wel interessant voor short term investeringen. Als u short wilt gaan op de aandelen van Vodafone dan kunt u terecht bij . Hier kunt u aandelen Vodafone kopen met de gratis welkomstbonus van € 25. Naast de welkomstbonus kunt u nog een stortingsbonus cadeau krijgen van 30%. Door deze twee bonussen te combineren kunt u gratis aandelen Vodafone kopen bij . Het is hierbij belangrijk om goed te letten op schommelingen. Soms kan er winst behaald worden van € 10 per aandeel door goed in te stappen bij schommelingen.

Informatie over Vodafone

Vodafone blijft vooral door de schommelingen al jaren populair. Als u op het juiste moment instapt dan is het geen bedrijf met slechte kaarten. Het bedrijf blijft binnen een Europa een sterke marktpositie behouden. Het kan dus zeker verstandig zijn om aandelen te kopen. Als de koerswaarde ineens laag uitvalt dan kunt u zeker weten voor een langer termijn instappen. Zo was de koers eerst € 150 en op dit moment van schrijven € 230. Als u dus een paar maanden terug was ingestapt dan had u een flinke winst kunnen maken op uw aandelen van Vodafone.