Volkswagen

Volkswagen aandeel
Ondanks de economische crisis is Volkswagen al jaren een automobielbedrijf dat het nog steeds goed doet. Het Duitse automerk bestaat al sinds 1937. In eerste instantie was het Duitse automerk op de London Stock Exchange beursgenoteerd en uiteraard de beurs in Frankfurt. Maar in oktober 2013 werd besloten de aandelen van de London Stock Exchange te halen. Vanwege de lage handelsnotering werd besloten dit niet meer te doen. U kunt vanaf nu dus alleen nog exclusief aandelen kopen aan de Duitse aandelenbeurs in Frankfurt. Zoals eerder gezegd doet het bedrijf het erg goed in Europa. De aandelen van Volkswagen staan dan ook in een positief daglicht. In 2012 was het bedrijf het best verkochten automerk in Nederland.

Aandelen kopen Volkswagen


Aandelen kopen in Volkswagen kan zeker verstandig zijn. Het bedrijf lijkt niet veel last te hebben van de economische crisis. Dit komt vooral door de goedkopere en zuinige modellen als de Volkswagen Polo en Up. Ondanks dat het bedrijf het nu goed doet was er wel een enorme dip doordat het aantal verkopen toch wat was terug gelopen. In de glorie dagen rond 2008 stond de koers dan ook op ruim € 500. Dit kan wel een enorme kans betekenen om nu aandelen te kopen van Volkswagen. Er zit zeker groei in het aandeel en u kunt met de stortingsbonus van 30% aandelen kopen bij . Daarnaast krijgt u bij uw eerste registratie € 25 cadeau. Dit maakt het rendement op aandelen bij de online broker Plus500 nog interessanter.

Informatie over Volkswagen

Volkswagen is interessant om vooral nu in te gaan stappen. De economie trekt aan en de auto’s staan tijdens de economische crisis nog steeds op de eerste plaats. Dit kan een voordeel zijn, waardoor u bij Plus500 een hele mooie winst kunt behalen. U kunt gerust een gokje wagen met een paar aandelen in Volkswagen.