Volvo

Volvo aandeel

Volvo is een Zweeds automerk en bestaat al sinds 1927. Ondanks dat het bedrijf wereldwijd bekend is en auto’s produceert heeft het nog steeds een hoofdkantoor in Zweden. Naast auto’s produceert het bedrijf scheepsmotoren, bussen en vrachtwagens. Het bedrijf Volvo werd in 1999 officieel gesplitst. De auto’s werden overgedragen aan Ford en het bedrijf Volvo produceert eigenlijk alleen nog vrachtwagens, bussen, scheepsmotoren en vliegtuigmotoren. Het gedeelte dat Volvo behouden heeft is beursgenoteerd aan de Amerikaanse NASDAQ. Ongeveer 20% van de aandelen is in handen van het Franse Renault.

Aandelen kopen Volvo

Het nieuwe gedeelte van Volvo doet het eigenlijk enorm goed. Vooral tijdens de economische crisis blijkt het verstandig geweest om het auto gedeelte te verkopen. Aandelen kopen in Volvo kan heel eenvoudig op de NASDAQ. U heeft hiervoor geen internationale handelsrekening nodig, maar gewoon een account bij . Hier kunt u online aandelen kopen met een leuker startersbonus. De startersbonus van het bedrijf staat op € 25. Naast de startersbonus geeft Plus500 nog een eerste stortingsbonus van 30%. Uw investering wordt zo voor een groot gedeelte gratis. Dit maakt het rendement in aandelen extra hoog.

Informatie over Volvo

Volvo doet het de laatste jaren erg goed ondanks de economische crisis. Dit is dan ook goed te zien in het verloop van de beurskoers. Ondanks dat het de goede kant op gaat zijn er wel wat pieken en dalen in het verloop te zien. Het is dus verstandig om goed de vinger op de pols te houden als u aandelen koopt in Volvo. U kunt zo uiteindelijk een leuk rendement behalen door te handelen in aandelen van Volvo. Vooral met het aantrekken van de economie zal het aandeel nog verder in waarde gaan stijgen. Net als de winst van het bedrijf uit Zweden.