Walmart

Walmart aandeel

Walmart is één van de bekendste winkels in Amerika en richt zich dan ook vooral op deze markt. Het bedrijf is opgericht in 1962 en uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketens ter wereld. Zo heeft het bedrijf in 2013 nog een winst gemaakt van 17 miljard dollar. Het bedrijf staat tevens bekend als de grootste werkgever ter wereld. Bij het bedrijf werken 2,2 miljoen werknemers. Naast Amerika zijn er in 15 landen vestigingen van Walmart. Sinds 1972 is het bedrijf beursgenoteerd aan de Amerikaanse beurs.

Aandelen kopen Walmart

Als u aandelen wilt kopen in een Amerikaans bedrijf als Walmart dan kan dit via . Dit is een online broker waarbij u aandelen over de hele wereld kunt kopen. Uiteraard behoort Walmart tot de mogelijkheden om aandelen in te kopen via dit bedrijf. Als u voor het eerst aandelen van Walmart wilt kopen bij Plus500 dan krijgt u een registratiebonus van € 25. Daarnaast is er een eerste stortingsbonus bekend van 30%. U kunt zo een paar aandelen in Walmart gratis kopen bij Plus500. Dit is interessant want zo wordt het rendement nog groter dan u dacht.

Informatie over Walmart

De aandelen en het bedrijf van Walmart doen het al jaren goed. Het bedrijf draait goed ondanks de schommelende economie van Amerika. Het bedrijf heeft vooral een concurrentievoordeel op andere supermarkten. Dit maakt het kopen van aandelen in Walmart extra interessant. Het koopadvies voor de aandelen is dan ook al een tijdje van kracht. Vooral als de economie weer gaat aantrekken zullen weer meer mensen aankopen doen bij Walmart. Dit maakt vooral handelen op de lange termijn erg interessant. Het aandeel kan vooral vanwege het hoge concurrentievoordeel verder gaan toenemen. Daarbij heeft het bedrijf grote plannen om verder uit te breiden in de rest van de wereld. De groei van het bedrijf kan hierdoor groter uitpakken.