Walt Disney

Walt Disney aandeel

Walt Disney is één van de grootste ondernemers in themaparken ter wereld. Naast het maken en produceren van animatiefilms en films hebben de themaparken een groot aandeel binnen het bedrijf. Het bedrijf is ontstaan in 1923 in Californië met kleine tekenfilmpjes van Mickey Mouse. Dit werd later het wereldwijde icoon van de Disney pretparken en films. De pretparken en het mediabedrijf waren in 2012 goed voor een winst van 5,682 miljard dollar. Sinds 2012 is het bedrijf uitgebreid met Lucasfilm. De filmgigant heeft hierdoor de rechten in handen gekregen van Star Wars en Indiana Jones.

Aandelen kopen Walt Disney

Walt Disney staat er al een hele tijd positief voor. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorm rendement gemaakt en de toekomst ziet er goed uit. Nu aandelen kopen in Walt Disney is dan ook erg interessant. U kunt zo handelen in een groeiend bedrijf dat de komende jaren verder wil gaan uitbreiden. Walt Disney aandelen kopen kan via . U loopt hiermee een relatief laag risico vergeleken met andere aandelen. Dit maakt het interessant om gebruik te maken van uw gratis € 25 registratiebonus. Naast de registratiebonus kunt u gebruik maken van de 30% stortingsbonus. Hiermee kunt u gratis aandelen kopen in Walt Disney.

Informatie over Walt Disney

Er is bij Walt Disney een koopadvies voor het lange termijn en het korte termijn. Dit maakt beleggen binnen dit bedrijf extra interessant. Het risico is laag en na verwachting zal het bedrijf zich verder gaan ontwikkelen en stijgen binnen de huidige markt. Als de economie verder aantrekt dan kan het nog interessanter zijn om in te stappen bij Walt Disney. U kunt vandaag nog aandeelhouder worden door een account aan te maken bij Plus500. Zo kunt u rechtstreeks aandelen kopen en officieel aandeelhouder worden van de grote Amerikaanse international. Deel mee met de winst bij het grote Amerikaanse bedrijf Walt Disney.