Yahoo

Yahoo aandeel

Voordat Google op de markt verscheen was er Yahoo. In 1995 werd het bedrijf opgericht om zoeken op het internet eenvoudiger te maken. Net als Google werd het een zoekmachine met een beursnotering in 1997. Niet lang na de beursnotering werd de grote concurrent Google opgericht. Ondanks de concurrentie doet Yahoo het nog steeds goed. Het bedrijf heeft een winst gemaakt van $ 4 miljard in 2012. Vooral de laatste maanden is er een stabiele stijging te zien in de waarde van het bedrijf en de aandelen. Het kan dus slim zijn om in te stappen in dit vrij jonge bedrijf. Zoekmachines doen het namelijk al jaren goed op de aandelenmarkt.

Aandelen kopen Yahoo

Aandelen kopen in Yahoo wordt mogelijk gemaakt met . Dit is een online broker waar u eenvoudig online aandelen kunt kopen van grote Amerikaanse bedrijven. Als u nieuw bent bij Plus500 dan kunt u voor € 25 gratis aandelen kopen. U krijgt deze registratiebonus zonder enige verplichtingen. Naast een registratiebonus kunt u gebruik maken van een eerste stortingsbonus. De eerste stortingsbonus is 30% en kan oplopen tot honderden euro’s, waarmee u gratis aandelen kunt kopen. U kunt de aandelen gratis kopen bij .

Informatie over Yahoo

Nu instappen bij Yahoo kan handig zijn vanwege de lage positie. Toch moet u zelf bepalen of u wilt instappen. Het bedrijf doet het zeker weten goed, maar heeft een lastige concurrent genaamd Google. Toch zit er zeker nog wel groei in een bedrijf als Yahoo. Dit kan dus een slimme zet zijn om aandelen te kopen en hier eventueel een forse winst mee te behalen. Het is alleen de vraag of handelen in Yahoo de juiste keuze is. Hier komt u uiteraard snel genoeg zelf achter als u vandaag nog begint met aandelen kopen van Yahoo bij Plus500.