Nederland

Introductie Nederland op de beurs

Nederland aandeel Het verhandelen van aandelen bestaat al enkele eeuwen en is ontstaan tijdens de VOC periode in Nederland. In dit tijdperk is de oudste financiële effectenbeurs ter wereld ontstaan in Amsterdam. Rond 1602 was het VOC heet eerste NV ter wereld en het grootste handelsbedrijf ter wereld. De tochten die gemaakt werden met het VOC waren kostbaar. Uiteindelijk leverden de tochten veel geld op, maar er moest eerst veel geld worden geïnvesteerd om de tochten mogelijk te maken. Er werd besloten om voor het eerst ter wereld verhandelbare aandelen te verkopen. Met het geld van de aandelen werd het mogelijk om de tochten over de zeeën te maken en geld te verdienen namens het VOC. Zo was het VOC een voorganger van de AEX die pas op 4 maart 1983 werd opgericht.

Aandelen kopen Nederland

Aandelen kopen via Flexbeleggen kan heel eenvoudig door samen te werken met . Dit is een online broker waarmee Flexbelegen samenwerkt om aandelen te verhandelen. Door samen te werken kunnen we een mooie registratiebonus en eerste stortingsbonus aanbieden. Zo krijgt u een € 25 registratiebonus en direct na uw eerste storting bij ontvangt u een 30% stortingsbonus. Dit kan oplopen tot honderden euro’s aan gratis investeringsgeld. Hier maakt u natuurlijk al direct een leuk rendement mee omdat iedere euro die u verdient rechtstreeks naar uw portemonnee gaat. U kunt met Flexbeleggen zelfs zonder transactiekosten beleggen en direct winst maken op uw nieuwe aandelen binnen Nederland.

Informatie over Nederland

De handel in aandelen Nederland is al jaren stabiel. Er werd eerst gedacht dat het helemaal niet nodig zou zijn om een Nederlandse AEX te hebben. Toch blijven er nog genoeg Nederlanders en buitenlanders aandelen kopen van Nederlandse bedrijven op de AEX. Zolang dit gebeurd zal de AEX blijven voortbestaan en zal er interesse blijven in aandelen Nederland. Na verwachting zullen de aandelen in de toekomst nog steeds stabiel blijven.

Geschreven door Alexander

Alexander Vermeulen

Specialist in beleggen en dat op de beurs en alles wat daarbij hoort. Geeft ook advies over het aankopen van aandelen en het beleggen op de beurs. Neem contact op met Alexander voor meer informatie!