Aalberts

Aalberts aandeel

Aalberts had in 1975 een voorganger in Venlo dit werd Mifa genoemd en was de voorganger van het huidige Aalberts Industries. Het bedrijf had twee hoofdactiviteiten en dat is industrial services en flow control. Binnen dit terrein is het bedrijf vooral actief in Europa. In maart 1987 werd er besloten om met Aalberts naar de AMX beurs te gaan. Binnen deze beurs index heeft het bedrijf ruim 5 procent in handen. Dit maakt Aalberts een grote speler op de aandelenmarkt van de AMX. De grootste beursgenoteerde bedrijven binnen de AMX hebben namelijk ruim 9 procent in handen.

Aandelen kopen Aalberts

Aalberts is een onderneming die op het gebied van aandelen uit een diep dal is geklommen. In 2009 stond het bedrijf nog op 3 euro per aandeel. Als u toen was ingestapt dan had u enorme winsten kunnen behalen. Aandelen kopen bij Aalberts is vandaag de dag lucratief. U kunt de aandelen kopen bij . Het enige dat de online broker vraagt is het aanmaken van een handelsrekening. Hier krijgt u zelfs een leuke registratiebonus voor terug. Mocht u vervolgens echt geld gaan storten en niet meer gebruik gaan maken van een demoaccount dan krijgt u een 30% stortingsbonus cadeau bij . Dit maakt het kopen van Aalberts aandelen eenvoudig vooral met een positief koopadvies.

Informatie over Aalberts

De winstcijfers van Aalberts gaan de afgelopen jaren de goede kant op. De verwachting is dat het bedrijf zal gaan groeien in de omzet en winst. In 2012 maakten het bedrijf 136 miljoen euro winst en een omzet van ruim 2 miljard euro. Dit maakt Aalberts zeker weten geen klein bedrijf en het een interessante investering. Het is verstandig om tijdens een daling in te stappen en vervolgens te gaan wachten op de nieuwe winstcijfers voor een leuk rendement. Uiteraard kunt u gerust voor een langere tijd instappen met aandelen van Aalberts.