Ahold

Aegon aandeel
Albert Heijn was de zoon van een kruidenierswinkel die werd overgenomen in 1887. Door het succes van de winkel werden er al snel meerdere vestigingen geopend. In 1948 kwam dan ook het idee om met de Albert Heijn naar de beurs te gaan. De naam Albert Heijn werd in 1973 veranderd in Ahold zodat de supermarktenketen internationaal kon gaan. Ahold bestaat vandaag niet alleen meer uit supermarkten, maar ook uit Bol.com, Gall & Gall, Etos en de Albert. Door verschillende concepten te combineren doet Ahold het goed op de beurs.

Aandelen van Ahold kopen

Ahold staat bekend als een sterk bedrijf om aandelen van te kopen. Het niveau voor een aandeel lag vroeger wel een stuk hoger, maar dit betekend een lage instap voor nieuwe investeerders. Ahold aandelen kopen kan het beste via . U heeft dan de zekerheid dat u geen transactiekosten betaald en u geen minimale inleg heeft. Wilt u slechts twee aandelen kopen van Ahold? Bij Plus500 is dit geen enkel probleem. U kunt het zo direct online regelen en u krijgt zelfs een registratiebonus, waarmee u de eerste aandelen gratis kunt kopen van Ahold.

Informatie over Ahold

Bijna iedereen in Nederland is bekend met het concept van Ahold. Winkels als Bol.com en de Albert Heijn doen het al jaren goed binnen Nederland. Het aandeel Ahold heeft dan ook een groot aandeel op de Nederlandse AEX. In 2003 stond Ahold even in een negatief daglicht vanwege een groot boekhoudschandaal. Het heeft tot 2007 geduurd voordat Ahold zich financieel kon herstellen van dit grote schandaal.

Sinds 2011 is Ahold een nieuwe strategie en weg inslaan die het enorm goed doet. De prestaties van het bedrijf en de groei verbeteren enorm. De winst van het bedrijf groeit de afgelopen jaren achter elkaar door ondanks de economische crisis.