Air France-KLM

Aegon aandeel
Air France-KLM is ontstaan door een fusie in 2003 waarbij twee grote luchtvaartmaatschappijen worden samengevoegd. Samen vormt deze fusie nu de grootste luchtvaartonderneming ter wereld. Hierbij wordt er wel rekening gehouden met de omzet van Air France KLM. De introductie van Air-France KLM op de beurs gebeurde in maart 2009. Fortis viel om en er kwam hierdoor een plekje vrij in de AEX. Air-France KLM greep deze mogelijkheid aan om zichzelf te introduceren op de beurs. Air France-KLM is sinds de introductie een kleine speler op de AEX.

Aandelen kopen Air France-KLM

Air France-KLM is een kleine speler op de aandelenmarkt van de AEX. Dit betekend vaak dat u goedkoop kunt instappen. U kunt aandelen Air France-KLM kopen via . Het is een online broker waar u terecht kunt zonder minimum aantal aandelen bij Plus500. Zo kunt u zonder transactiekosten of problemen één aandeel kopen van Air France-KLM. Dit is het fijne van omdat de meeste brokers transactiekosten rekenen en u moet minimaal bijvoorbeeld 1000 aandelen kopen. Als u een handelsrekening opent bij Plus500 dan heeft u direct voordeel. U krijgt direct een registratiebonus, waarmee u de eerste aandelen gratis kunt kopen.

Informatie over Air France-KLM

Air France-KLM behoort sinds de fusie in 2003 tot één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het bedrijf maakt de meeste kilometers en vervoerd de grootste aantallen aan passagiers. De omzet behoort dan ook tot één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Dit betekend dat een aandeel in Air France-KLM zeker weten interessant kan zijn.

Het is wel zo dat het bedrijf grote dalingen en grote stijgingen kent. Als het aandeel flink daalt dan kan het verstandig zijn om in te stappen omdat Air France-KLM meestal weer enorm snel uit het dal stijgt. Dit betekend vaak een grote verdubbeling van de waarde van het aandeel.