AkzoNobel

Aegon aandeel
AkzoNobel is al jaren de marktleider van de wereld in coatings. Voor vrijwel alles waar verf voor nodig was werd de productie door Akzonobel uitgevoerd. Bekende merken als Sikkens en Flexa zijn door het chemiebedrijf gemaakt. Vroeger was het bedrijf gefuseerd met andere chemische producten, waaronder medicijnen. Sinds 2006 werd Organon en AkzoNobel gescheiden zodat het bedrijf alleen nog gespecialiseerd is in verf. Sinds 2006 staat het bedrijf dan ook onder deze naam op de AEX.

Aandelen kopen AkzoNobel

Regelmatig wordt het advies gegeven om aandelen te kopen in AkzoNobel. De aandelen maken regelmatig winst door stijgingen in de waarde. Als u aandelen wilt kopen van AkzoNobel dan kunt u dit het beste bij doen. Dit is een online broker waar u zonder kosten een handelsrekening kunt openen. Voor het kopen van aandelen via Plus500 betaald u geen transactiekosten en er is geen verplicht minimum aantal. U kunt zo al vanaf één aandeel aandelen kopen van AkzoNobel. Daar komt nog eens bij dat er een registratiebonus en 30% stortingsbonus is. U kunt hiermee gratis aandelen kopen van het grootste coatingbedrijf ter wereld met .

Informatie over AkzoNobel

Het bedrijf AkzoNobel is ontstaan door verschillende fusies van verffabrikanten. Uiteindelijk heeft het bedrijf hierdoor een rijk verleden en is het één van de grootste coatingproducten ter wereld. Als u opzoek bent naar een minder risicovolle belegging dan is AkzoNobel een goede keuze. Regelmatig wordt er winst gemaakt en dit betekend dat er voldoende mogelijkheden zijn met dit bedrijf. Een aandeel van AkzoNobel is dan ook niet goedkoop. Daar krijgt u wel een aandeel in de winst voor terug en dit maakt het kopen van de aandelen interessant.