AMG

AMG aandeel

Het beursgenoteerde bedrijf AMG is gevestigd in Amsterdam en staat bekend om de productie van metallurgische producten en systemen. Kort gezegd maakt AMG smeltovens voor speciale metaalsoorten. De naam AMG wordt regelmatig verwart met de Duitse variant namelijk AMG Mercedes-Benz. Deze twee bedrijven hebben helemaal niets met elkaar te maken. AMG heeft geen groot aandeel bij de Nederlandse AMX. Slechts een half procent aandeel heeft het bedrijf binnen de Nederlandse beurs. Het bedrijf is heel erg afhankelijk van de krimp en groei van de Europese en Chinese economie. Dit betekend dat de winstcijfers regelmatig groeien en dalen. Zo maakten het bedrijf ruim drie miljoen euro winst in 2011 terwijl er in 2013 verlies werd geleden.

Aandelen kopen AMG

Aandelen kopen van AMG wordt niet altijd als een aanrader gezien als de markt slecht. Toch verwacht het bestuurd dat de markt komend jaar gaat stabiliseren. Dit betekend dat de schulden worden verminderd en het aandeel in waarde zal gaan stijgen. Het kan dus slim zijn om één aandeel bij te kopen en af te wachten wat dit gaat doen. Het voordeel van de online broker website is dat u al vanaf één aandeel kunt gaan kopen bij AMG. U bent dus niet verplicht om duizend euro uit te geven aan aandelen van AMG. Plus500 geeft u tevens een leuke welkomstbonus en een bonus bij uw eerste storting van 30%.

Informatie over AMG

AMG heeft misschien verlies geleden en de economie lijkt nog niet echt aan te trekken. Toch heeft het bestuur een oplossing gevonden en dat is kosten besparen. Hierdoor kan het bedrijf weer uit een diep dal klimmen. Dit kan voor u als belegger een voordeel betekenen om nu met enkele aandelen bij Plus500 in te stappen.