Arcadis

Arcadis aandeel

Arcadis is een ingenieursbureau dat zich richt op het geven van advies en ingenieursaspecten. De hoofdvestiging van het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is al ontstaan in 1888 in onze hoofdstad. In het verleden stond het bedrijf bekend als de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij dit is later verandert in Arcadis. Sinds het jaar 2000 is Arcadis officieel toegetreden tot de Nederlandse beurs. Dit gebeurde bij de AMX direct onder de nieuwe naam. Arcadis heeft ruim 3 procent van de AMX in handen en behoort hierdoor tot de wat grotere bedrijven op de AMX qua invloed.

Aandelen kopen Arcadis

Arcadis aandelen kopen is heel eenvoudig en kan het beste online via . Hier kunt u binnen een paar minuten een beleggersrekening openen. Deze rekening kunt u direct eerst uitproberen doordat u een registratiebonus van €25 krijgt. Hiermee kunt u direct uw eerste aandelen van Arcadis gratis aanschaffen. Als u vervolgens geld stort bij de Plus500 dan krijgt u een storting van 30%, waarmee u opnieuw gratis aandelen Arcadis kunt kopen. U bent zo extra voordelig uit met uw nieuwe aandelen van het bedrijf Arcadis bij de online broker Plus500.

Informatie over Arcadis

De onderneming Arcadis is onder de meeste beleggers nog niet goed bekend. Terwijl de winst en omzet zeker weten niet verkeerd is. Zo bedroeg de omzet in 2011 2 miljard euro en de winst 79,5 miljoen. De aandelen kennen geen diepe dalen en stijgingen, maar stijgen heel langzaam verder omhoog. Dit betekend dat vroeg instappen en handelen zeker de moeite waard is. Als het niveau van het aandeel iets lager is dan is dit het beste tijdstip om in te stappen. U kunt het aandeel uiteindelijk weer verkopen als het aandeel langzaam aan meer geld is waard geworden. Het risico voor handelen in een bedrijf als Arcadis is niet zo hoog en dat is zeker weten positief.