Bam

Bam aandeel

Bam staat ook wel bekend als de Koninklijke Bam Groep. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis achter de rug en is opgericht in 1869. Het bedrijf ontwikkeld en bouwt projecten voor wonen, werken, transport en recreatie. Door de lange geschiedenis het bedrijf ontwikkeld tot de grootste bouwondernemingen in Europa. Het bedrijf doet het vooral erg goed in het Verenigde Koninkrijk, België, Verenigde Staten en Ierland. Het bedrijf heeft zelfs op de beurs een lange geschiedenis. Het begon voor Bam allemaal al in 1959 toen het bedrijf naar de beurs ging.

Aandelen kopen Bam

Aandelen kopen van Bam kan natuurlijk altijd. Het is alleen wel belangrijk om eerst een beleggersrekening te openen. Een beleggersrekening kunt u openen door een account aan te maken via de website van . Het aanmaken van een account is gratis en u krijgt direct een registratiebonus. Met de registratiebonus kunt u direct beginnen met het kopen van aandelen zonder geld te handelen. De aandelen kunt u vervolgens weer verkopen en zo gratis rendement maken. Als u toch besluit geld te storten dan krijgt u bij Plus500 een stortingsbonus van 30%. Hiermee kunt u direct weer nieuwe gratis aandelen kopen van bijvoorbeeld Bam.

Informatie over Bam

Het bedrijf Bam heeft de laatste jaren grote verliezen geleden. De economische crisis hakt er flink in bij het bouwbedrijf en heel even leek het erop dat het bedrijf failliet ging. Toch gaat de bouwsector weer flink aantrekken de komende jaren en dat betekend positief nieuws voor Bam. Het bouwbedrijf kan zo de verliezen wegwerken en weer een nieuwe start maken in de komende jaren. De analisten verwachten dan ook dat de aandelen van Bam de komende periode zullen aantrekken. Het betekend wel dat u veel geduld hebben met aandelen in dit bedrijf.