BinckBank

BinckBank aandeel

Eén van de belangrijkste beleggersbanken van Nederland is de BinckBank. Het is dan ook niet zo gek dat dit bedrijf beursgenoteerd is in Nederland. Het vermogen van de bank (ruim 3 miljard) wordt door het bedrijf dagelijks belegt bij verschillende fondsen. In de aandelenmarkt is de Binckbank zelf ook erg belangrijk. De bank zelf heeft nog geen lang verleden want is pas ontstaan na een fusie in 2004. Rekeninghouders bij de bank kunnen hun vermogen zelf beleggen en het is zelfs mogelijk om te beleggen in hun eigen bank. Met een aandeel van 2,5 procent in de AMX is het een redelijke speler op de Nederlandse aandelenmarkt. Het bedrijf had al een beursnotering in 1985 onder een andere naam namelijk AOT. In 2007 werd het bedrijf officieel beursgenoteerd onder de huidige naam aan de AMX.

Aandelen kopen BinckBank

Aandelen kopen van de BinckBank betekend dat u opzicht weinig risico loopt. Het aandeel kent weinig dalen en stijgingen en dit maakt beleggen redelijk veilig. U kunt aandelen kopen van de bank door een rekening te openen bij . Het voordeel van Plus500 is dat u geen transactiekosten heeft en dat u direct een registratiebonus krijgt van € 25 euro. Hiermee kunt u gratis aandelen kopen en als u meer wilt dan kunt u gebruik maken van de 30% stortingsbonus bij de Plus500. U kunt met de stortingingsbonus direct gratis aandelen kopen van de Binckbank.

Informatie over BinckBank


Binckbank zijn leuke aandelen om mee te beginnen als u nog niet zoveel risico wilt lopen. De aandelen zijn redelijk goedkoop in aanschaf en zijn erg stabiel. Uw vermogen wordt zo niet ineens snel minder waard, maar loopt eventueel geleidelijk op. Het rendement op Binckbank is vaak een stuk hoger dan bij een gewone spaarrekening. Dit maakt beleggen met aandelen van de Binckbank zeker weten interessant. Vooral door de hoge winst van de bank van ruim 55 miljoen in 2012.