Boskalis

Boskalis aandeel

Boskalis is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in bagger werkzaamheden. Sinds 1910 is het uitgegroeid tot één van de grootste bagger bedrijven ter wereld. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met landwinning en het aanleggen van rivieren en oevers. In 2012 was er zeker weten een positief resultaat geboekt met ruim 250 miljoen euro winst. Het bedrijf is innovatief en dit betekend dat er groei en goede resultaten worden geboekt. De aandelen van Boskalis zijn al sinds 1971 beursgenoteerd. Dit betekend dat de positie op de beurs voor het bedrijf een lange geschiedenis achter de rug heeft.

Aandelen kopen Boskalis

Als u aandelen wilt kopen van Boskalis dan kunt u al snel een rendement boeken met . Dit is een online broker waar u heel eenvoudig een handelsrekening kunt kopen. Als u een handelsrekening heeft aangemaakt dan kunt u direct aandelen kopen van Boskalis dankzij de gratis registratiebonus. Bij het aanmaken van uw rekening krijgt u € 25 euro gestort om aandelen van te kopen. Plus500 rekent ook nog eens geen transactiekosten en dit maakt het kopen van aandelen gratis met uw registratiebonus. Als u vervolgens echt geld stort dan krijgt u nog eens een stortingsbonus van 30%. U kunt hiermee weer extra gratis aandelen kopen van Boskalis.

Informatie over Boskalis

Boskalis werd o.a. bekend van de watersnoodramp in 1953. De beroemde deltawerken zijn door dit bedrijf gebouwd. Dit is slechts een puntje van de ijsberg van alle omvangrijke projecten waar het bedrijf jaarlijks aan bouwt. Door de innovatieve oplossingen gaat het erg goed met het bedrijf en is het een stabiele investering. Toch staat de koers wel een stuk lager dan voorheen. Het bedrijf heeft zeker weten effect gemerkt van de economische crisis. Toch zit er zeker weten weer groei in helemaal sinds de economie weer aan het aantrekken is. Dit geeft Boskalis een kans om een hogere omzet en winst te behalen.