Delta Loyd

Delta Loyd aandeel

Delta Loyd behoort tot de vijfde verzekeraar van Nederland en levert een groot aantal verzekeringen. Ongeveer 8% van de complete markt ligt in de handen van dit bedrijf. Dit begon allemaal al in 1807 en dit betekend een lange geschiedenis. Na verschillende fusies is Delta Loyd in 1969 tot de huidige vorm samengevoegd. Het bedrijf heeft tevens een aantal zusterbedrijven zoals Ohra levensverzekeringen en ABN Amro verzekeringen. De verzekeringen horen allemaal tot de zogenoemde Delta groep. Delta Loyd heeft bijna 5% van de AMX index in handen en doet het goed op de beurs. Beleggers handelen dan ook graag in de verzekeringsmaatschappij.

Aandelen kopen Delta Loyd

Aandelen kopen van Delta Loyd gaat eenvoudiger dan u zult denken. Het aanmaken van een beleggersrekening kost normaal veel tijd en geld. Behalve als u dit online regelt met . U heeft binnen een paar minuten een beleggersrekening, waarmee u direct online aankopen kunt doen. Zodra u een account heeft aangemaakt ontvangt u namelijk een € 25 euro registratiebonus. Wilt u vervolgens ook nog geld storten? Dat is geen enkel probleem want u krijgt ook nog eens een stortingsbonus van 30% bij . U kunt zo direct inspelen op de aandelen van Delta Loyd zodra ze op een laag punt staan.

Informatie over Delta Loyd

Delta Loyd is enorm populair onder aandeelhouders. Dit komt vooral doordat de aandeelhouders verwachten dat het bedrijf verder gaat groeien. Het aandeel in de Nederlandse markt zal verder toenemen vooral met de groei van bijvoorbeeld ABN Amro. Delta Loyd kan hier mooi meeliften en maakt op dit moment al hele mooie winstcijfers. Toch is het wel een aandeel met dalen en stijgingen. Stap dus altijd in bij het juiste moment en lift mee zodra het bedrijf weer gaat groeien. Volgens de verwachtingen gaat dit niet heel lang meer duren bij Delta Loyd. U kunt zo zelfs op korte termijn rendement behalen uit dit aandeel.