DSM

DSM aandeel

DSM is een Nederlands chemiebedrijf dat is opgericht in 1902 en heeft een internationaal netwerk. Het bedrijf was in eerste instantie een staatsbedrijf, maar in 1989 werd besloten om 69% van de aandelen te verkopen op de beurs. In 1996 werd er zelfs besloten om alle aandelen van de hand te doen en op dat moment was DSM officieel geen staatsbedrijf meer. Het bedrijf zorgt sindsdien voor ruim twee procent van de beursgang op de AEX.

Aandelen kopen DSM

DSM aandelen kopen is eenvoudiger dan u denkt. Het enige dat u nodig heeft is een handelsrekening en u kunt deze gratis registreren bij de . Als u een handelsrekening opent dan krijgt u zelfs een registratiebonus. Met deze bonus kunt u direct uw eerste aandelen aanschaffen. Doordat er geen minimale aantallen zijn kunt u direct één aandeel kopen. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om duizend aandelen te kopen. De keuze over de aantallen heeft u helemaal zelf. Het voordeel van Plus500 is dat u geen transactiekosten heeft. De transactiekosten kunnen hoog oplopen helemaal als u voor duizend euro aandelen aanschaft. Met Plus500 kunt u ook eenvoudig 30% extra geld voor aandelen krijgen met de 30% stortingsbonus die zij hebben.

Informatie over DSM

DSM is een chemiebedrijf die zich bezig houdt met verschillende producten voor industrieën. In eerste instantie was het bedrijf in Limburg opgericht om steenkoolreserves uit de grond te halen. Na de sluiting van de steenkolenmijn in 1973 wordt er gericht op verschillende industrieën zoals de voedselindustrie, automobielindustrie en verfindustrie. Voor verschillende beleggers is het een interessante investering omdat het aandeel regelmatig vrij hoog staat. Vergeleken met concurrenten doet DSM het erg goed en dit maakt het een interessante investering. Zo worden er steeds weer nieuwe alternatieven gezocht om in te handelen. Zo houdt DSM zich op dit moment bezig met de productie van bio-ethanol.