Eurocommercial

Eurocommercial aandeel

Eurocommercial is een Nederlands beursgenoteerd bedrijf in vastgoed. De vastgoed portfolio bestaat voornamelijk uit magazijnen en winkelcentra. Het bedrijf is vooral actief in Zweden, Frankrijk en Italië. Het Nederlandse bedrijf is vooral gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Eurocommercial bestaat al sinds 1991, maar kreeg in 2000 pas de huidige naam aangemeten. Het bedrijf heeft al jaren een beursnotering aan de Nederlandse AMX. Met een aandeel van 4,9% is het een belangrijke speler op de Nederlandse AMX. Het is dus absoluut geen klein bedrijf.

Aandelen kopen Eurocommercial

Als u op de AMX aandelen wilt kopen in Eurocommercial dan kunt u terecht bij . Dit is een online broker met het grootste aanbod in wereldaandelen. U kunt hier terecht voor Nederlandse en buitenlandse aandelen. Het kopen van aandelen kan online door een beleggingsrekening te openen bij Plus500. Het aanmaken van een rekening is gratis en u krijgt direct € 25 registratiebonus cadeau. Naast de registratiebonus krijgt u een 30% stortingsbonus op uw eerste storting. U kunt zo direct de eerste aandelen in Eurocommercial gratis kopen en dit kan met het oog op de toekomst heel verstandig zijn.

Informatie over Eurocommercial

Eurocommercial heeft het de afgelopen jaren zwaar te voortduren gehad. De vastgoed sector is natuurlijk lastig tijdens de economische crisis. Gelukkig trekt de economie weer aan en in 2013 doet Eurocommercial het verassend goed. De winst bleek ieder kwartaal hoger dan verwacht. De lage koerswaarde kan dan ook helpen om juist nu aandelen te kopen. Vooral omdat er verwacht wordt dat de vastgoed sector weer gaat aantrekken. Dit betekend dat er kansen liggen dat de aandelen enorm gaan stijgen van Eurocommercial. Juist nu kan aandelen kopen interessanter dan ooit zijn in Eurocommercial. Vooral vanwege de prachtige cijfers de afgelopen periode ondanks de slechts kleine groei in de economie.