Fugro

Fugro aandeel

Fugro is een expert op het gebied van grondonderzoek en bodemonderzoeken. Gegevens van de zeebodem en aardoppervlakte wordt door het bedrijf in kaart gebracht. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. In 1992 was Fugro al opgenomen in de Euronext, maar in 2008 werd het bedrijf opgenomen in de AEX. Het bedrijf staat dus nog niet zo heel lang op de beurs. De aandelen zijn sinds het begin van de beursgang in 2008 enorm gestegen en dit maakt het een investering waard.

Aandelen kopen Fugro

Fugro aandelen kopen is voor iedereen mogelijk vanaf 18 jaar. Het enige dat u nodig heeft is een beleggersrekening. U kunt een beleggersrekening openen bij de bank of bij . Het voordeel van Plus500 is dat u aandelen kunt kopen zonder transactiekosten of minimale aantallen. U bent zo minder geld kwijt voor een paar aandelen en dit levert vooral veel voordeel op als u bijvoorbeeld voor 1.000 euro aandelen wilt kopen. U kunt zo al snel een bedrag van 80 tot 100 euro besparen op uw aandelen. Dit helpt mee aan de winst die u behaald met het verkopen van Fugro aandelen. Ook geeft Plus500 een extra bedrag weg bij de eerste storing, namelijk 30% stortingsbonus.

Informatie over Fugro

Fugro is een bodemonderzoeksbureau die wereldwijd onderzoek doet vanuit de zee, lucht en het land. Het bedrijf geeft vooral advies aan bijvoorbeeld olie en gasindustrie over het aanboren van gas en olie. Maar ook de bouw maakt veelvuldig gebruik van de kennis bij Fugro. Het bedrijf staat op nummer vijf van de grootste advies en ingenieursbureaus van Europa. Een stap naar de beurs was voor dit bureau dan nog niet eens zo gek. Wereldwijd staat het bureau op de 11e plaats ter wereld. De laatste jaren is het nettoresultaat van het bedrijf telkens gestegen. De kans is dus groot at de waarde van de aandelen in de toekomst weer gaan stijgen.