Gemalto

Gemalto aandeel

Gemalto is een Nederlands Frans bedrijf dat pas sinds 24 juni 2013 is toegevoegd aan de AEX. Er was in het begin veel commentaar op de beslissing om Gemalto toe te voegen aan de AEX. Doordat het bedrijf voor een deel Frans is kon het bedrijf eenvoudig worden toegevoegd aan de Franse beurs. Toch werd er voor de Nederlandse beurs gekozen en dat werd in het begin kwalijk genomen. Doordat het bedrijf eerst bij de Franse index zat is het koersverloop vanuit daar wel te volgen. Het bedrijf heeft sinds 2009 een grote opmars gemaakt en heeft perfecte winstcijfers. Dit maakt de beursgang naar Nederland in 2013 eenvoudiger dan gedacht.

Aandelen kopen Gemalto

Aandelen kopen van Gemalto kan pas sinds kort, maar is zeker weten heel eenvoudig. U kunt vanaf 18 jaar al aandelen kopen. Het enige dat u nodig heeft is een handelsrekening en deze is bij gratis te openen. Bij de meeste banken of brokers worden transactiekosten berekend. Plus500 doet hier niet aan mee en rekent geen transactiekosten voor de aankopen van uw aandelen. U hoeft zelfs geen bepaald aantal aandelen te kopen. U bent dus niet verplicht om eerst tientallen aandelen te kopen voordat u mag deelnemen als aandeelhouder. Dankzij de 30% stortingsbonus die Plus500 beschikbaar stelt bij de eerste storting, kunt u ook nog eens extra geld meepakken.

Informatie over Gemalto

Gemalto is gespecialiseerd in digitale veiligheid van bedrijven en software. Klanten kunnen dankzij Gemalto veilig gebruik maken van software of het internet. Zo is het bedrijf gespecialiseerd in het beveiligen van software en websites tegen zogenaamde Ddos aanvallen. Naast bescherming produceert het bedrijf tevens chipkaarten. Het bedrijf is nog niet echt bekend onder de Nederlandse belegger, maar dit gaat zeker veranderen met de winstcijfers van de afgelopen jaren. Het bedrijf kan nog veel gaan betekenen op de Nederlandse AEX.