Imtech

Imtech aandeel

Imtech bestaat al meer dan honderd jaar in Nederland en is opgericht in 1860. Het bedrijf is in 2001 pas naar de beurs gegaan. Dit gebeurde doordat het huidige Imtech enorm gegroeid is door verschillende fusies. Het bedrijf is een technische dienstverlener op verschillende vlakken. Zo zit het bedrijf in de ICT, werktuigbouw en elektrotechniek. In totaal zijn er ruim 35 bedrijven gefuseerd binnen de huidige Imtech.

Aandelen kopen Imtech

Als u interesse heeft in aandelen van Imtech dan hoeft u niet diep in de buidel te tasten. Bij krijgt u direct een leuke registratiebonus zodra u uzelf aanmeld. Met deze registratiebonus kunt u aandelen kopen van het bedrijf. U kunt voor een extra laag bedrag al snel op dit moment van schrijven tien gratis aandelen Imtech kopen van alleen uw registratiebonus. Als u vervolgens geld stort op uw beleggersrekening dan kunt u opnieuw gratis aandelen Imtech kopen met uw stortingsbonus bij Plus500. Het is zo niet meer erg om aandelen te kopen van een bedrijf als Imtech. Het risico om te handelen is zo niet zo groot meer vergeleken met handelen doormiddel van uw eigen geld in te zetten. Ook nog leuk om te weten is dat Plus500 30% stortingsbonus toepast op uw eerste storting.

Informatie over Imtech

Imtech was altijd een stabiel en groeiend bedrijf tot een foute investering in Polen. Adventure World zou in Warschau een groot pretpark worden. Alleen bleek dat Imtech niet aan de verplichtingen kon doen. Dit betekende een verlies van 48% op het aandeel van het bedrijf. Vervolgens werd er in februari 2013 bekend dat er fraude was gepleegd in Duitsland. Dit zorgde voor een enorme daling in het aandeel. Het voordeel hiervan is dat u nu voordelig kunt instappen voor als Imtech ooit weer gaat groeien. Het bedrijf heeft verschillende divisies en dit maakt het maken van winst eenvoudiger. De afgelopen jaren zijn de winstcijfers zeker weten positief geweest en dit maakt het een sterk Nederlands bedrijf.