ING

ING aandeel

ING is één van de grootste bedrijven ter wereld. Volgens de Forbes stond het bedrijf in 2007 nog op de 9e plek ter wereld. Het bedrijf is ontstaan door een fusie in 1991. Door de grote omvang van het bedrijf heeft het ruim 10% van de AEX in handen. Dit maakt de introductie tot de AEX enorm belangrijk. Het bedrijf speelt al een tijdje mee op de beurs en sinds 2013 heeft het bedrijf zelfs een beursnotering in New York. Dit maakt de ING group al een tijdje een belangrijke speler als het gaat om aandelen.

Aandelen kopen ING

Aandelen kopen ING is heel eenvoudig als u een beleggersrekening heeft bij . Plus500 is een online website waar u terecht kunt voor het aanmaken van een beleggersrekening. Direct na registratie ontvangt u een welkomstbonus. Deze bonus kunt u gebruiken om uw eerste ING aandelen gratis te kopen. Dit is natuurlijk mooi meegenomen als u voor het eerst gaat handelen in bijvoorbeeld de ING. Als u met echt geld aandelen van ING wilt kopen dan kunt u bij Plus500 een stortingsbonus verwachten. Met de 30% stortingsbonus kunt u weer een aantal gratis aandelen kopen. Daar komt nog eens bij dat u met aandelen kopen ING nooit transactiekosten hoeft te betalen. Dit is een voordeel van de Plus500.

Informatie over ING

De ING is een bank voor meer dan 40 verschillende landen. De bank heeft in totaal meer dan 85 miljoen klanten over de hele wereld. De bank had het even heel zwaar tijdens de economische crisis. Er werd zelfs staatsteun door de bank aangevraagd. Gelukkig is de bank er weer bovenop gekomen en heeft het bedrijf 3,8 miljard euro winst gemaakt in 2012. ING heeft wel aandelen die enorm functioneren dit betekend regelmatig dalen en stijgingen in de waarde van het aandeel.