Nutreco

Nutreco aandeel

Nutreco is een Nederlandse onderneming dat is ontstaan nadat het is afgestoten door Nutrition in 1994. Het bedrijf met een hoofdvestiging in Amersfoort produceert voeding voor dieren. De voeding bestaat uit vlees en vis en wordt over de hele wereld geleverd. In meer dan 30 landen is Nutreco actief als diervoeding specialist. In 1997 werd het bedrijf dan ook geïntroduceerd op de Euronext in Amsterdam. De voeding die door bedrijf wordt geproduceerd wordt vooral gebruikt als visvoer of veevoer. Dit betekend dat vooral boeren in Europa bekend zijn met Nutreco.

Aandelen kopen Nutreco

Aandelen kopen in Nutreco kan via een beleggingsrekening in Nederlandse aandelen. heeft aandelen over de hele wereld, waaronder in Nederland. U kunt hier gratis een beleggingsrekening openen zonder transactiekosten. U bent zo geen geld kwijt aan het kopen van aandelen. Dit kan al snel oplopen tot een voordeel van honderden euro’s. Naast geen transactiekosten krijgt u bij Plus500 een registratiebonus van € 25 en een stortingsbonus van 30%. U kunt zo gratis aandelen kopen van het Nederlandse beursgenoteerde bedrijf Nutreco. Maak vandaag nog een account aan om te beginnen met beleggen bij Plus500.

Informatie over Nutreco

Nutreco kent enorme pieken en dalen in de aandelen. De aandelen schommelen gerust tussen de € 40 en € 70. In 2012 was er zeker weten een koopadvies voor Nutreco. Er was een enorme stijging tot rond de € 70. Het bedrijf stond vooral bekend om de grote uitgaven van dividend. In 2004 werd er zelfs een super dividend uitgegeven omdat er teveel geld in kas was door de verkoop van verschillende onderdelen. In 2013 is het aandeel hard achteruit gegaan en duikt de waarde zelfs onder de € 30. Het is de vraag of Nutreco ooit weer de waarde gaat krijgen van 2012. Als dit zo is dan is het slim om vooral nu aandelen in Nutreco te kopen.