Philips

Philips aandeel

Philips is al sinds 1891 de trots van Eindhoven en één van de grootste multinationals uit de omgeving van de stad. Door het succes vanaf de eerste dag van Philips is het bedrijf sinds de start van de AEX beursgenoteerd. Dit gebeurde op de eerste handelsdag van maart 1983. Dertien fondsen kregen de mogelijkheid om aandelen te verhandelen op de Nederlandse AEX. De beste Nederlandse bedrijven werden toegevoegd en hiertoe behoorde Philips. In hetzelfde jaar wordt in samenwerking met Sony de populaire compact disc oftewel CD geïntroduceerd.

Aandelen kopen Philips

Aandelen kopen Philips is waarschijnlijk een stuk eenvoudiger dan u zelf had gedacht. U kunt een aandeel kopen door online een account aan te maken bij Plus500. U hoeft alleen ouder dan 18 jaar te zijn om een aandeel te mogen kopen bij . Verder hoeft u geen minimale aantallen te kopen of hoge transactiekosten te betalen. Als u voor 1.000 euro aandelen wilt kopen dan kan u dit al 80 tot 100 euro besparen bij Plus500. Nog een voordeel van Plus500 is dat u geen minimale aantallen hoeft te kopen. Ook geven zij een 30% stortingsbonus bij de eerste storting. Wilt u slechts één aandeel van Philips kopen? Zelfs dat is mogelijk met een beleggersrekening bij .

Informatie over Philips

Philips is sinds de oprichting in 1891 al snel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf in elektronica voor consumenten. Naast elektronica voor consumenten worden er producten gemaakt voor ziekenhuizen. U kunt hierbij denken aan medische apparatuur. Het bedrijf kent een aantal stijgingen en dalingen door het jaar heen. Over het algemeen gesproken is Philips een gezond bedrijf, waar u zonder al te veel risico in kunt handelen. Het is wel belangrijk om geduld te hebben als u een stijging wilt zien in uw aandelen.