PostNL

PostNL aandeel

PostNL is een vrij jong bedrijf, maar de geschiedenis gaat verder terug. Het bedrijf ontstond door een opsplitsing van TNT Express en TNT Post. TNT Post ging in 2011 verder als PostNL. In mei 2011 kreeg het bedrijf direct een beursnotering. Het beursgenoteerde bedrijf PostNL zorgt maar voor een klein aandeel op de AEX. Het bedrijf heeft slechts een halve procent van de AEX in handen. Het is dus relatief een kleine speler met weinig invloed op de AEX. Dit betekend zeker weten niet dat het bedrijf niet de moeite waard is om in te handelen op het gebied van aandelen.

Aandelen kopen PostNL

U kunt direct online aandelen kopen van PostNL. Dit kunt u alleen pas doen als u een speciale handelsrekening heeft. Het aanmaken van een handelsrekening kan online bij de website Plus500. Het leuke van is dat u direct een registratiebonus krijgt. U bent hiervoor helemaal niets verplicht behalve het aanmaken van een account. Met deze welkomstbonus kunt u direct aandelen PostNL kopen. U kunt voor slechts een paar euro al aandelen kopen en dat maakt een welkomstbonus extra interessant. U kunt zo gratis PostNL aandelen kopen bij Plus500. Mocht u echte aandelen gaan kopen en een storting doen, dan past Plus500 hier een 30% stortingsbonus op toe.

Informatie over PostNL

De geschiedenis van PostNL gaat dus nog niet heel lang terug. Het bedrijf is in 2011 gestart op de Nederlandse beurs, de AEX. Dit is wel direct naar de oprichting. Doordat het bedrijf nog niet heel lang beursgenoteerd is blijft het lastig een goed beeld van het koersverloop te krijgen. Nadat PostNL beursgenoteerd werd ging het aandeel wel flink achteruit. Toch wordt er verwacht dat het aandeel zal stabiliseren doordat PostNL hard bezig is aanpassingen te maken die nodig zijn in de huidige markt. Steeds minder bedrijven maken gebruik van de normale post en hier dient PostNL op in te spelen met aanpassingen.