Randstad

Randstad aandeel

Randstad is opgericht in 1960 en is al jaren enorm belangrijk voor de Nederlandse economie. Het bedrijf verzorgt uitzendwerk en zorgt ervoor dat Nederlanders aan het werk blijven. De eerste beursgang op de AEX vond plaats in maart 2007. Sindsdien is Randstad niet meer weg te denken uit de Nederlandse AEX. Het bedrijf zorgt voor ruim een procent in de AEX en is misschien niet zo groot als andere bedrijven, maar wel bepalend voor de Nederlandse economie. Ongeveer 18% van de omzet wordt behaald in Nederland, maar de grootste omzet wordt behaald in Frankrijk. Randstad is actief over de hele wereld en in meer dan 40 landen.

Aandelen kopen Randstad

Aandelen kopen Randstad dat kan zeker een verstandige keuze zijn. Als u aandelen wilt kopen dan kan dit via . Dit is een online broker waar u gratis een handelsrekening kunt openen. Met de handelsrekening kunt u aandelen kopen van Randstad. Het leuke van Plus500 is dat u geen transactiekosten betaald en u altijd een 30% bonusstorting krijgt. U krijgt dan als u 1.000 euro stort gewoon 300 euro cadeau waarvan u gratis aandelen kunt kopen. Naast de 30% bonusstorting krijgt u bij Plus500 een gratis registratiebonus. Dit is een leuk geldbedrag, waarmee u gratis aandelen kunt kopen.

Informatie over Randstad

Randstad doet er alles aan om Nederlanders aan het werk te krijgen, maar ook daarbuiten. In totaal werken er ruim 580.000 uitzendkrachten via het bedrijf bij andere bedrijven. Voor werkend Nederland betekend dit dan ook dat het bedrijf een belangrijke speler is op de arbeidsmarkt. Een aandeel van Randstad betekend vaak wel dat het enorm van invloed is op de economische situatie. Als de economie achteruit gaat dan daalt het aandeel in Randstad. Ziet u de economie stijgen? Dan gaat het aandeel net zo snel mee. Dit is wel iets waar u rekening mee moet houden bij het handelen in Randstad.