Reed Elsevier

Reed Elsevier aandeel

Reed en Esevier is ontstaan door een fusie van twee oude bedrijven uit 1894 en 1880. In 1993 werden deze bedrijven samen gefuseerd. Door de fusie ontstonden er twee hoofdkantoren één in London en één in Amsterdam. Het is een bedrijf gespecialiseerd in het uitgeven van juridische vakliteratuur. Daarnaast houden ze zich bezig met de technische, medische, wetenschappelijke en zakelijke markt.

Aandelen kopen Reed Elsevier

Aandelen kopen voor Reed Elsevier daar kan flink wat winst mee worden gemaakt. In de afgelopen jaren was het bedrijf vrij stabiel alleen in 2009 daalde de koers enorm. Dit was een prachtig moment om aandelen te kopen via . Sinds 2009 is de koers enorm gestegen en instappers in 2009 hebben veel winst kunnen maken. Als u aandelen van Reed Elsevier koopt dan moet u eerst een beleggersrekening openen bij Plus500. Met deze rekening kunt u een registratiebonus en 30% stortingsbonus ontvangen. Zo kunt u de eerste Reed Elsevier aandelen heel eenvoudig gratis online bestellen. Het voordeel van is dat u geen problemen meer heeft met een beleggersrekening aanmaken. Voor u het weet kunt u aan de slag en aandelen kopen en zelf een grote winst maken op dit aandeel.

Informatie over Reed Elsevier

Reed Elsevier is altijd een goedlopend bedrijf geweest en is dan ook belangrijk voor de AEX. Met bijna 3% aandeel op de AEX is het geen kleine speler voor een uitgeverij. De afgelopen jaren zijn de stijgingen flink geweest en dat maakt het bedrijf interessant om als short positie te beleggen. Dit is een tijdelijke belegging waarbij u na een paar euro stijging het aandeel van de hand doet. U moet niet te lang wachten want als het aandeel in Reed Elsevier weer gaat dalen dan kan dit nadelig zijn. Toch zien de winstcijfers van dit bedrijf er altijd goed uit en kunt u hierop zeker weten vertrouwen bij uw keuze.