SBM Offshore

SBM Offshore aandeel

Na een fusie van verschillende scheepswerven ontstond in Nederland het Nederlandse scheepswerven bedrijf SBM Offshore. Het bedrijf richt zich vooral op de productie en opslag van olie en gasproducten. SBM Offshore heeft een zeer klein aandeel in de AEX van net iets meer dan een halve procent. Sinds de start op de beurs is er gebleken dat aandelen binnen dit bedrijf genoeg kansen bieden. De aandelen schommelen regelmatig en dit betekend dat u kunt inspelen bij een daling en u vervolgens winst kunt maken. Dit is een kenmerk van handelen van SBM Offshore. Het is alleen een risico als u inspeelt op een daling want u weet niet of het bedrijf er nog uit gaat komen.

Aandelen kopen SBM Offshore

De winst per aandeel zal bij SBM Offshore in de toekomst verder toenemen volgens de verwachtingen. Het is dus verstandig om nu in te spelen en aandelen SBM Offshore te kopen. U kunt dit direct doen via met een leuke registratiebonus. De registratiebonus kunt u gebruiken voor nieuwe aandelen of natuurlijk de eerste paar aandelen gratis. Als u vervolgens besluit om echt geld te storten bij Plus500 dan krijgt u een stortingsbonus cadeau. Dit is een stortingsbonus van 30%, waarmee u heel veel gratis SBM Offshore aandelen kunt kopen.

Informatie over SBM Offshore

In 2012 heeft SBM Offshore een verlies geleden vooral omdat er veel kritiek was op de manier waarop het bedrijf draaiden. In 2013 is er een omslagpunt geweest en besloot SBM Offshore ander vaarwater in te gaan. Het bedrijfsresultaat van de eerste kwartalen werd aanzienlijk verbeterd en het bedrijf begon winst te maken. Na verwachting zal dit proces verder doorgaan en dit maakt SBM Offshore voor het eerst weer een interessante speler op de AEX. De veranderingen binnen het bedrijf zijn zeker weten positief te noemen en maken een investering de moeite waard.