TenCate

TenCate aandeel

TenCate is een Nederlands bedrijf met een lange geschiedenis die al terug gaat tot 1957. Het bedrijf staat bekend om de productie van kunstgras, beschermingsmaterialen en hulp in de lucht en ruimtevaarttechniek. De afgelopen jaren is het bedrijf een belangrijke speler geworden op de AMX. Het beursgenoteerde bedrijf heeft bijna 3% van de AMX in handen. Een bijzonder onderdeel aan het bedrijf is dat ze in bijzondere branches marktleider zijn. Zo legt het bedrijf over de hele wereld kunstgras aan voor professionele sport. Maar ook zonwering, tentdoeken en composieten voor de luchtvaart worden door Ten Cate ontworpen en geproduceerd.

Aandelen kopen TenCate

Ten Cate is zeker weten een bedrijf om in de gaten te houden. Het bedrijf is een multinational op meerdere gebieden en aandelen kopen in Ten Cate is een goede investering. Als u geen idee heeft waar u moet beginnen dan kunt u het beste aandelen kopen via . U kunt hier zonder transactiekosten aandelen van TenCate kopen. Bij uw Plus500 registratie krijgt u direct een registratiebonus van € 25. Als u vervolgens zelf geld gaat handelen in aandelen van TenCate dan krijgt u een stortingsbonus van 30%. Hiermee kunt u direct nieuwe aandelen kopen en meedelen in de gigantische winst van de multinational.

Informatie over TenCate

TenCate is tenslotte een multinational waar veel te halen valt. De komende jaren voorspellen de analisten dat er nog meer gebruik gemaakt gaat worden van de diensten van TenCate. Met de aantrekkende economie kan er zo een flinke winst behaald worden. Het is een onderneming om in de gaten te houden en op tijd bij in te spelen als de winstcijfers stijgen. Beleggen in TenCate kan al direct als u kiest voor Plus500. U hoeft zo geen vreemde handelsrekeningen meer te openen, maar u kunt direct beginnen met aandelen kopen.