Unibail Rodamco

Unibail Rodamco aandeel

Unibail Rodamco is een Nederlands-Frans vastgoedbedrijf gespecialiceerd in winkelcentra. De winkelcentra worden gebouwd in heel Europa, maar het bedrijf heeft ook een groot vastgoed portfolio in en rond Parijs. Zo is het eigenaar van conventiecentra en kantoorruimte in de Franse hoofdstad. De totale waarde van het vastgoedportfolio is hoog en wordt geschat op ruim 25 miljard euro. Het bedrijf heeft sinds de introductie op de AEX een redelijk groot aandeel van ruim 6 procent. Dit heeft vooral te maken met de grote omvang van het portfolio. Ondanks dat het een vastgoedbedrijf is maakt Unibail Rodamco nog steeds een aardige winst. Toch is het bedrijf onbekend bij de meeste aandeelhouders.

Aandelen kopen Unibail Rodamco

Aandelen kopen van Unibail Rodamco is niet goedkoop. Gelukkig kunt u bij zonder transactiekosten en minimale aantallen kopen. Zo kunt u ervoor kiezen om slechts één aandeel van Unibail Rodamco aan te schaffen. Aandelen kopen van Unibail Rodamco kan zodra u een handelsrekening geopend heeft bij Plus500. U krijgt dan direct een 30% stortingsbonus en een registratiebonus. Hiermee kunt u eventueel gratis aandelen Unibail Rodamco kopen. Zo wordt het nog interessanter om een paar aandelen toe te voegen.

Informatie over Unibail Rodamco

De ontwikkelingen in de vastgoed zijn bij Unibail Rodamco enorm belangrijk. Als de waarde van het vastgoed afneemt dan kan de waarde van het aandeel zakken. Dit kan een enorm risico zijn als u het vergelijkt met vastgoedbedrijf Corio. Alleen is het verschil tussen deze twee dat Unibail Rodamco veel vastgoed heeft in kantoorpanden rond Parijs. De Franse hoofdstad blijft nog altijd geliefd en dit betekend dat er bij dit bedrijf veel minder wordt afgeschreven op het portfolio. Een aandeel kopen is relatief neutraal binnen dit bedrijf, maar het is wel belangrijk om de ontwikkelingen binnen de vastgoed te blijven volgen.