Unilever

Unilever aandeel

De introductie van Unilever vormde samen met dertien andere fondsen de start van de Nederlandse AEX. Het bedrijf ontstond in 1930 en is uitgegroeid tot een internationale onderneming in voedingsmiddelen. Een groot deel van onze voedingsmiddelen worden geproduceerd en verkocht door Unilever. Dit is niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. U komt in het buitenland regelmatig voedingsmiddelen producten tegen die u in Nederland ook in de schappen vindt. Dit enorme bedrijf is dan ook het grootste bedrijf op de AEX. Meer dan 15 procent aandeel heeft het bedrijf binnen onze Nederlandse beurs. Het bedrijf is groter dan bekende namen als Shell, Philips en ING.

Aandelen kopen Unilever

Een aandeel kopen bij Unilever betekend vooral dat u een stukje in handen krijgt van één van de grootste Nederlandse bedrijven. Het bedrijf is goed voor een groot deel van de AEX en is internationaal actief. U kunt aandelen in Unilever kopen met een handelsrekening. Direct na uw aanmelding kunt u gratis aandelen kopen dankzij een registratiebonus en 30% stortingsbonus. Unilever is een zeer stabiele onderneming en dit maakt aandelen kopen erg interessant. Het is altijd fijn om hiervan een aantal aandelen te hebben om zo de waarde veilig te houden.

Informatie over Unilever

Unilever heeft een belangrijke functie binnen de Nederlandse economie en AEX. Het verloop van de toekomst ziet er voor het bedrijf positief uit. Tijdens de economische crisis is het aandeel flink gedaald, maar na 2009 is het aandeel flink gestegen. Als u tijdens de economische crisis was ingestapt dan had u een enorm hoog rendement behaald. De vraag is alleen wel of het aandeel nog verder kan stijgen dan het hoge punt in 2013. Toch blijft het advies voor Unilever om zeker weten te kopen. Het bedrijf blijft vernieuwen en ontwikkelen en speelt iedere dag opnieuw in op onze dagelijkse voedingsbehoefte.