VastNed

VastNed aandeel

VastNed is een Nederlands beursgenoteerd bedrijf aan de AMX gespecialiseerd in vastgoed. Vooral winkelcentra en winkels is het specialisme van het Nederlandse bedrijf. Daarnaast bezit het bedrijf nog een aantal bedrijfspanden. In totaal bestaat het portfolio uit ruim 600 vastgoed objecten. Het rendement van het bedrijf wordt vooral gehaald uit de huur van winkelpanden en bedrijfsruimte. De winkelpanden en bedrijfsruimte zijn niet alleen gevestigd in Nederland, maar ook in andere EU landen. Het bedrijf is in Nederland actief sinds 1986 en de portfolio is ondertussen miljarden euro’s waard geworden.

Aandelen kopen VastNed

Als u vertrouwen heeft in vastned en de vastgoedbranche dan kunt u vandaag nog beginnen met aandelen kopen. U kunt aandelen rechtstreeks kopen via Plus500. Dit is een online broker waar u direct aandelen kunt kopen van beursgenoteerde bedrijven en grondstoffen. Direct rendement halen in vastned is geen probleem met want u krijgt direct € 25 registratiebonus cadeau. Daar bovenop krijgt u een stortingsbonus van 30% zodat u extra geld heeft om gratis te investeren in vastned. Heeft u nog geen vertrouwen in de vastgoedbranche? heeft honderden andere beursgenoteerde bedrijven over de hele wereld. U kunt zo altijd heel eenvoudig online aandelen kopen met uw online beleggingsrekening.

Informatie over VastNed

Vastned was altijd een stabiel bedrijf als het gaat om de koers. Alleen tijdens de economische crisis vielen er zware klappen. Van een koerswaarde van € 50 daalde de koers hard naar € 30 in de afgelopen jaren. De laatste 2 jaar is de beurskoers weer stabiel tussen de € 30 en € 35. Door de stabiliteit en de verwachte toename van de economie kan het slim zijn om nu aandelen te kopen in Vastned. U kunt zo een mooi rendement behalen als de vastgoed en economie in de toekomst verder aantrekt. Misschien komt de koerswaarde weer terug op de € 50 uit hét verleden. Het is dus echt een lange termijn investering.