Vopak

Vopak aandeel

Vopak is een bedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van chemie in vloeibare of gasvormige vorm. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de gaswinning of olie uit de grond die vervoerd worden na een plaats van bestemming. Het is een bedrijf met een lange en vooral sterke geschiedenis. Zo is Vopak al ontstaan in 1616 in Nederland. Het is hiermee één van de oudste bedrijven uit de Nederlandse geschiedenis die beursgenoteerd is. In 1919 ging het om een fusie tussen Pakhoed en het Koninklijke van Ommeren. Samen vormden ze het huidige Vopak met beursgenoteerde aandelen.

Aandelen kopen Vopak

Aandelen kopen in een historische bedrijf als Vopak is heel eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een account bij . Zodra u een account heeft aangemaakt krijgt u een welkomstbonus cadeau van € 25 euro. Met dit geldbedrag kunt u direct gaan handelen in aandelen. Dit kan interessant zijn want het bedrijf is de laatste jaren bezig met een flinke opmars. Het aandeel zit enorm in de lift en daardoor kunt u gerust gebruik maken van de Plus500 stortingsdeal. U krijgt hierbij 30% extra geld om te handelen als u geld stort. Als u voor € 1.000 aandelen in Vopak koopt dan krijgt u € 300 cadeau. Dit is wel alleen bij uw eerste storting met .

Informatie over Vopak

Het aandeel van Vopak is de afgelopen jaren enorm gestegen net als de winst. Rond het jaar 2000 kende het bedrijf een moeizame start. Er werd besloten om 80% van hun marktaandeel te scheiden in een nieuw bedrijf. Dit was goed nieuws van Vopak want het marktaandeel dat ze behielden haalde fantastische winstcijfers. Vanaf 2005 stegen de winstcijfers met in 2012 een klein dipje. Ondanks het dipje maakt Vopak nog steeds miljoenen euro’s winst. Hier kunt u als aandeelhouder direct van profiteren.