Wereldhave

Wereldhave aandeel

Wereldhave is een vastgoedonderneming die al bestaat vanaf 1930. Dankzij de lange geschiedenis is Wereldhave vanzelf beursgenoteerd geworden. Ondanks de crisis binnen de vastgoedbranche lijkt Wereldhave het uitstekend te doen. Dit komt doordat ze goed zijn in het spreiden van risico’s. Dit is dan ook te merken in de waarde van aandelen op de AMX. Het vastgoed portfolio van Wereldhave is verspreid voer Finland, Nederland, Verenigde Koninkrijk, Verenigde Staten, België, Frankrijk en Spanje. Door het hoge risico in de Verenigde Staten is het vastgoed in dit gedeelte in 2012 verkocht. Het portfolio van Wereldhave bestaat vooral uit Kantoren en Winkelruimte plus een klein deel woningen. Wereldhave staat er vooral om bekend dat er grote bedragen aan Dividend wordt uitgekeerd.

Aandelen kopen Wereldhave

Aandelen kopen in Wereldhave is niet lastig als u een account heeft met . Iedereen vanaf 18 jaar kan hier een account openen en direct beleggen in Wereldhave. Bij het aanmaken van een account verdient u direct € 25 rendement die u vrij kunt beleggen in verschillende fondsen. Uiteraard kunt u direct aandelen kopen in Wereldhave. Als u geld besluit te storten in Plus500 dan krijgt u nog een stortingsbonus van 30%. Dit geld kunt u weer goed gebruiken om nog meer aandelen te kopen en zo te profiteren van een hoog rendement op Wereldhave.

Informatie over Wereldhave

De vastgoedbranche is een belangrijke speler om in de gaten te houden als het gaat om Wereldhave. Het bedrijf maakt nog steeds een aardige winst en deelt dit uit in de vorm van Dividend. Het nadeel is dat er ook regelmatig pieken zijn te zien in de waarde van het aandeel. Een koersdaling kan al snel enkele euro’s kosten en dit maakt beleggen in Wereldhave een risico. Het is wel een leuke belegging om als short option te doen en na een maand of twee weer te verkopen. Met de aantrekkende vastgoedbranche kan het overigens slim zijn om nu in te stappen bij Wereldhave.