Wolters Kluwer

Wolters Kluwer aandeel

Wolters Kluwer is ooit begonnen als een simpele boekenwinkel in Groningen rond 1838. De boekenwinkel is uitgegroeid tot een gigantische uitgeverij en drukkerij. Officieel bestond het bedrijf uit een boekenwinkel en uitgeverij. De boekenwinkel had de naam Wolters en de uitgeverij Kluwer. Samen fusseerde ze in 1987 tot Wolters en Kluwer. Door de omvang van de uitgeverij werd het al snel een beursgenoteerd bedrijf op de AEX. Wolters Kluwer heeft bijna 2 procent van de AEX in handen en is voor een uitgeverij een redelijke speler. In het verleden werd eraan gedacht om Reed Elsevier en Wolters Kluwer te laten fuseren. Later werd dit van de hand gedaan ondanks het gigantische bod dat Reed Elsevier uitbracht. Het bedrijf wist op eigen benen een behoorlijke winst te maken.

Aandelen kopen Wolters Kluwer

Wolters Kluwer aandelen kopen betekend dat u weinig risico neemt. De aandelen zijn al jaren stabiel net als de omzet en de winst van de onderneming. Het riscio is zo een stuk lager vergeleken met andere aandelen op de AEX. U kunt de Wolters Kluwer aandelen kopen bij . Deze online broker biedt zonder transactiekosten en minimale afname de unieke aandelen van de uitgeverij aan. U kunt heel eenvoudig bij Plus500 online een account aanmaken en per direct een registratiebonus en 30% stortingsbonus in handen krijgen.

Informatie over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer maakt met zijn lage risico altijd een leuke investering. Vooral op de langer termijn kunt u een leuk rendement behalen. Ieder jaar worden er miljarden euro’s omgezet binnen het bedrijf. Dit betekend dat er meestal een leuk dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders van Wolters Kluwer. In de toekomst wordt voor het bedrijf zelfs een lichte stijging verwacht. Dit komt vooral doordat het bedrijf zich niet meer concentreert op boeken, maar ook op verschillende informatiediensten.