Ziggo

Ziggo aandeel

Ziggo heeft de laatste jaren een enorm marktaandeel gekregen in de Nederlandse televisiewereld. Het is op dit moment de grootste aanbieder van digitale televisie binnen ons land. Het bedrijf Ziggo heeft nog geen lange geschiedenis en ontstond op 16 mei 2008 door een fusie van verschillende televisiekabel bedrijven. Casema en Multikabel zijn o.a. de voorgangers van het huidige Ziggo. In 2012 werd er besloten om het bedrijf Ziggo te introduceren op de Nederlandse beurs. De introductiekoers waartegen het bedrijf werd aangeboden was € 18,50. Sinds de start van Ziggo op de beurs in 2012 is het aandeel enorm gestegen. Toch zijn er veel dalen en stijgingen te zien. Het is geen stabiel aandeel, maar de winstcijfers zijn al jaren achter elkaar goed te noemen.

Aandelen kopen Ziggo

Mocht u aandelen willen kopen van Ziggo dan kan dit het beste via . U kunt hier heel eenvoudig zonder problemen een handelsrekening openen. Dit maakt het beleggen een stuk eenvoudiger want alleen met zo’n rekening kunt u aandelen Ziggo kopen. Direct na aanmelding bij Plus500 krijgt u een registratiebonus. Als u vervolgens uw eerste storting maakt dan krijgt u een 30% stortingsbonus, waardoor u zonder al te veel risico aandelen Ziggo kunt kopen. Ondanks de stijgingen en dalen kan het zo op korte termijn een leuke investering zijn.

Informatie over Ziggo

Ziggo is een vrij nieuwe speler op de aandelenmarkt. Toch is het een belangrijke speler omdat het toch één van de grootste spelers is. Ruim drie miljoen klanten zijn bij Ziggo aangemeld. De grote stijgingen en dalen hebben vooral te maken met de twijfels over een eventuele overname. Het kan dus zijn dat het aandeel Ziggo straks wordt gefuseerd met een ander bedrijf. Toch kan het op een kort termijn leuk zijn om een aandeel van Ziggo te kopen en bij een stijging weer te verkopen via Plus500.