ASR

ASR aandeel

ASR werd net als ABN Ambro in 2008 genationaliseerd door de Nederlandse regering. Het bedrijf ging bijna failliet en werd zo uiteindelijk gered door de Nederlandse regering. ASR verzorgd de verzekeringen van ruim 2 miljoen Nederlanders. De meeste verzekeringen zijn ondergebracht onder verschillende namen en dochterbedrijven zoals Ditzo. In de afgelopen jaren is het bedrijf weer begonnen met winst maken. In 2012 bedroeg de winst van ASR 255 miljoen euro. De regering heeft dan ook besloten om het bedrijf weer in private handen te geven. Dit kan met een verkoop of door het uitgeven van aandelen op de beurs. Aandelen op de beurs hebben de grootste voorkeur en dit zal zo snel mogelijk moeten gebeuren.

Aandelen kopen ASR

ASR op de beurs kan voor de belegger met de aantrekkende economie zeker een voordeel zijn. U kunt hierop inspelen door direct een beleggingsrekening te openen. Door een rekening te openen bij kunt u wachten met aandelen kopen tot ASR op de beurs verschijnt. U betaald hier geen kosten en u bent niet verplicht direct te beleggen. Wel krijgt u direct bij het openen van een rekening € 25 cadeau. Daarnaast kunt u bij Plus500 een stortingsbonus van 30% krijgen. U kunt hiermee gratis aandelen in ASR kopen.

Informatie over ASR

Het verloop van de aandelen in ASR is natuurlijk lastig te voorspellen. Toch is het wel bekend dat het goed gaat met het bedrijf. Een winst van € 255 miljoen is een goed gevoel voor de toekomst. Investeren in het bedrijf bij de beursgang kan dus zeker weten een grote kans zijn voor de belegger. Voor de rest is het natuurlijk altijd even afwachten hoe het allemaal gaat lopen. Na verwachting zal de introductie op de beurs zeer binnenkort plaatsvinden in Nederland.