King

King aandeel

King is het bedrijf dat wereldwijd bekend werd door bekende Facebook games als Candy Crush en Pet Rescue. Honderden miljoenen spelers wereldwijd spelen al een aantal jaren achter elkaar trouw deze spellen. Het bekende bedrijf maakt al miljoenen euro’s winst, maar wil verder groeien een meer succes games ontwikkelen. Dit is de reden dat het bedrijf besloten heeft om naar de beurs te gaan. King zal beursgenoteerd worden aan de Amerikaanse NASDAQ. Het bedrijf hoopt bij de beursintroductie 5 miljard dollar op te halen om nieuwe spelletjes te ontwikkelen. De spelletjes van het bedrijf King worden maandelijks 30 biljoen keer gespeeld.

Aandelen kopen King


Buitenlandse aandelen zoals King zijn heel eenvoudig om in te investeren met een account bij Plus500. Deze online broker bied buitenlandse en Nederlandse aandelen wereldwijd te koop aan. U kunt hier realtime koersinformatie lezen en aandelen kopen. U kunt zelfs veiligheid instellingen plaatsen zodat bij een bepaalde koers aandelen gekocht of verkocht worden. Als u bij aandelen wilt kopen dan kunt u uzelf gratis registreren. Hierbij krijgt u € 25 cadeau en u krijgt een 30% stortingsbonus. Hiermee kunt u direct mee profiteren van aandelen bij King. Zo kunt u gratis aandelen kopen van uw introductiegeld bij .

Informatie over King

Wat de aandelen van King precies gaan doen is nog even speculeren. Het bedrijf is nieuw op de beurs en heeft dus nog geen beurs geschiedenis. Na verwachting zal het aandeel in King hetzelfde doen als de aandelen van Facebook. Dit verwachten de analisten omdat King verbonden is aan dit bedrijf. Na verwachting zullen de aandelen voor het eerst te koop zijn in 2014. De introductieprijs van de aandelen is verder nog bekend en wordt dus nog even afwachten. Toch wordt King zeker een bedrijf om in de gaten te houden in het nieuwe jaar. Vooral vanwege de groei verwachtingen van het bedrijf.