Merlin Entertainment

Merlin Entertainment aandeel

Merlin Entertainment het bedrijf van o.a. The Amsterdam dungeon en Madame Tussauds zal na verwachting in 2014 naar de beurs gaan. Het bedrijf is op dit moment niet winstgevend. Met een introductie op de beurs verwachten ze hun schulden te kunnen aflossen en weer winst te kunnen maken. Voor beleggers wordt het dan ook een risico om in het bekende concern te investeren. Naast the dungeon en Madame tussauds is het bedrijf eigenaar van de bekende Lego pretparken. Met het aantrekken van de economie zullen deze entertainment attracties weer aantrekken. Merlin entertainment hoopt hiermee te profiteren.

Aandelen kopen Merlin Entertainment

Aandelen kopen in Merlin Entertainment is pas mogelijk na een introductie op de beurs. Dit zal na verwachting binnenkort gaan plaatsvinden. Het is dus nog even afwachten, maar het is wel handig om van te voren een beleggingsrekening te openen. Een rekening openen kan heel eenvoudig door een account te openen bij . Natuurlijk kunt u dit doen zodra Merlin Entertainment officieel op de beurs start. Maar u kunt ook profiteren van een ludieke actie als u nu direct een account opent. Maak namelijk gebruik van een welkomstbonus van € 25. Daarnaast krijgt u een eerste stortingsbonus van 30% bij het storten van het eerste geldbedrag voor aandelen bij .

Informatie over Merlin Entertainment

Natuurlijk kunnen we nog niet veel vertellen over het verloop van dit aandeel. Het is natuurlijk wel een risico omdat Merlin Entertainment op dit moment verlies draait. Maar als ze uit de schulden zijn door de verkoop van aandelen dan kan dit wel eens veranderen. Het kan dus slim zijn om juist nu in te stappen. Vooral met het vooruitzicht dat de economie weer gaat aantrekken. Daarnaast krijgen aandeelhouders in Merlin Entertainment. Als er 1.000 Engelse pond wordt geïnvesteerd dan is het mogelijk om voor het hele gezien met korting een jaarkaart te krijgen. Dit is natuurlijk leuk als u regelmatig de attracties van Merlin Entertainment bezoekt.