Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden aandeel

Nationale Nederlanden is de verzekeringstak van de Nederlandse bank, de ING. De laatste jaren gaat het gerucht dat een gedeelte van het bedrijf verkocht gaat worden op de beurs. Het is nog niet bekend wanneer dit gaat plaatsvinden. Het is alleen bekend dat een beursgang, waarschijnlijk voor 2016 zal plaatsvinden. Een Amerikaanse tak van het bedrijf is in 2013 al naar de beurs gegaan. Nationale Nederlanden werkt al jaren samen met de ING. Op deze manier kan het bedrijf naast bankproducten verzekeringen aanbieden.

Aandelen kopen Nationale Nederlanden

De levensverzekeringen kunnen zeker een kans vormen in de toekomst. Als u hierop wilt inspelen dan kunt u op tijd aandelen kopen in de Nationale Nederlanden. Hiervoor is het wel verstandig om tijdig een beleggingsrekening te openen. Een rekening openen is gratis en u bent niet verplicht om er direct iets mee te doen. Wel krijgt u direct bij het openen van de rekening een welkomstbonus van € 25. Daarnaast krijgt u een stortingsbonus van 30% bij . Let er wel op dat u dit bij Plus500 opent lang niet alle beleggingsrekeningen geven namelijk deze bonus. Dit maakt het verstandig om hier een rekening te openen. Daar komt nog eens bij dat u bij Plus500 geen rekening kosten of transactiekosten betaald. Dit maakt beleggen in Nationale Nederlanden extra interessant.

Informatie over Nationale Nederlanden

Het is op dit moment nog lastig om te zeggen wat een beursgang van Nationale Nederlanden gaat betekenen. Op dit moment draait het bedrijf geen gigantische winst, maar eerder verlies. Dit komt vooral door de enorme schulden die ING moet afbetalen vanwege de staatsteun. Toch kan een beursgang een positief effect voor het bedrijf betekenen. Het geeft de Nationale Nederlanden de kans om de schulden af te lossen en weer opnieuw winst te gaan maken.

Nederlandse aandelen