SnowWorld

SnowWorld aandeel

Snowworld is op dit moment bekend als Nederlands bedrijf gevestigd in Landgraaf. Het bedrijf heeft hier het bekende overdekte skiparadijs gebouwd. Het is een bekende plek waar Nederlanders op kunstsneeuw kunnen skiën. In de toekomst heeft het bedrijf grote plannen om uit te breiden. Als het aan Snowworld ligt wordt het straks mogelijk om overdekt te gaan skiën in Parijs en Barcelona. Voor deze uitbreidingsmogelijkheden is geld nodig en dit is de reden dat het bedrijf naar de beurs gaat eind 2013. Op dit moment van schrijven is het dus nog niet mogelijk om aandelen in Snowworld te kopen. Maar binnenkort zal dit mogelijk worden met Plus500.

Aandelen kopen SnowWorld

is een online broker met Nederlandse en Buitenlandse aandelen. Via deze online broker kunt u straks aandelen kopen in het groeiende bedrijf Snowworld. Als u nu direct een account aanmaakt dan krijgt u direct €25 cadeau. Hiermee kunt u bij de beurs introductie van Snowworld direct aandelen gaan kopen. Eventueel kunt u nog gebruik maken van een stortingsbonus van 30%. U krijgt dan bij uw eerste storting bij Plus500 30% cadeau bovenop uw storting. U kunt zo nog meer geld investeren in Snowworld of uw risico spreiden en nog meer aandelen kopen in andere bedrijven.

Informatie over SnowWorld

Investeren in Snowworld is een risico omdat er nog geen koersverloop bekend is. Het bedrijf hoopt 7,5 miljoen euro op te halen om zo te kunnen groeien. De groeiambities zijn zeker weten positief te noemen, maar dat niet alleen. U kunt namelijk ook heel voordelig investeren in Snowworld. Na verwachting zullen de aandelen slechts €0,40 per aandeel kosten. Dit betekend dat zodra de groei begint u al snel kunt profiteren van een groot rendement. Dit kan interessant zijn als u wilt meegroeien met Snowworld. Het wordt in 2014 dus zeker weten een aandeel om in de gaten te houden.