Zalando

Zalando aandeel

Zalando is misschien wel het snelst groeiende bedrijf in Duitsland. Het bedrijf heeft een gigantische webshop, maar de thuisbasis is nog steeds een kantoor in Berlijn. De webshop begon in eerste instantie met het verkopen van online schoenen. Al snel groeide het bedrijf uit tot een van de grootste online warenhuizen van Europa. Ondanks dat het bedrijf al in verschillende landen actief is lijkt het nog verder te willen groeien. Een beursgang is dus zeker niet uitgesloten want op deze manier kan Zalando verder groeien. De verwachting is dat binnen 1 a 3 jaar het bedrijf op de beurs verschijnt.

Aandelen kopen Zalando

Aandelen kopen in Zalando kan zeker weten interessant zijn vanwege de gigantische omzet die alleen, maar nog meer lijkt te gaan groeien. U kunt aandelen kopen zodra ze op de waarschijnlijk Duitse aandelenmarkt verschijnen. biedt aandelen aan over de hele wereld, waaronder natuurlijk de Duitse markt. U kunt zo direct aandelen kopen zodra ze verkrijgbaar zijn op de aandelenmarkt. Daarbij krijgt u bij Plus500 standaard een stortingsbonus van 30% en €25 gratis tegoed. Voor het gratis tegoed hoeft u helemaal niets te doen behalve een account aanmaken. Open vandaag nog een rekening om erop tijd bij te zijn.

Informatie over Zalando

Over aandelen kopen in Zalando is nog weinig nuttigs te zeggen. Er is natuurlijk nog geen koersverloop en over de jaarcijfers wordt vaak geheimzinnig gedaan. Toch is het wel bekend dat het bedrijf een gigantische omzet draait alleen de winst is in verhouding minder. Er worden veel bestellingen retour gestuurd. Toch denkt Zalando dit te kunnen bestrijden met bijvoorbeeld een digitaal pashokje. Dit zijn innovatie plannen waar het bedrijf in 2014 aan wil werken met 150 nieuwe programmeurs. Aandelen kopen in Zalando kan zeker interessant zijn als het bedrijf bijvoorbeeld wordt vergeleken met Amazon. Het is dus zeker een bedrijf om in de gaten te houden.