Aandelen voor dummies

Wie zegt dat beginners niet kunnen beleggen met aandelen? Met een handleiding voor dummies kunt u eenvoudig online beleggen in verschillende bedrijven. Met behulp van wat tips maakt u al snel de eerste stappen op de aandelenmarkt. U weet zo vooraf precies waar u mee bezig bent en u kunt beginnen met het maken van rendement op uw aandelen.

Start en pak 25 euro dummies welkomstbonus

Als eerste kunt u beginnen met het openen van een beleggingsrekening. Dit is een vereiste als u aandelen online wilt kopen. Het openen van een rekening kan op verschillende websites, maar ook gewoon bij de bank. Naast de bank kunt u een rekening openen bij Plus500. Op deze website krijgt u als enige geen transactiekosten en minimale aankopen als eisen. U kunt zo voordelig aandelen kopen en dit is handig als u nieuw bent en u nog geen rendement heeft gemaakt. U kunt de aandelen gelijk kopen door gebruik te maken van een stortingsbonus. Nieuwe klanten bij plus500 krijgen € 25 cadeau als registratiecadeau. Daarnaast ontvangen ze een stortingsbonus van 30% op hun eerste storting. U kunt zo als dummie direct een leuke start maken.

Alle benodigdheden voorhanden

U heeft nu alle benodigdheden om de eerste aandelen gratis te kopen. Nu is het belangrijk om een bedrijf te kopen om in te investeren. De meeste dummies kiezen voor een bedrijf waar ze een goed gevoel bijhebben. Denk hierbij aan bekende bedrijven als Twitter, Google of Apple. Toch is dit niet altijd de belangrijkste reden om te kiezen. Kijk eens wat analisten over de aandelen te zeggen hebben. Op basis hiervan kunt u bepalen of een aandeel handig is om te kopen. In het begin heeft u veel aan de hulp van analisten.

Later gaat u steeds vaker zelf kansen zien om aandelen te kopen. De eerste tip is dan ook om uzelf goed te laten adviseren door analisten voor uw eerste aankoop als dummie.