Beginnen met handelen

1. Aanmelden

Beleggen Download , het platform en maak een account aan. U krijgt meteen de 25 euro aanmeldingstegoed gestort, dan kunt u vervolgens beginnen met handelen. Over extra stortingen kunt u 30% bonus verkrijgen, bekijk de bonussen. Bezoekers van flexbeleggen.nl handelen over het platform van , omdat dit platform niet alleen het meest gebruikte, maar ook meest overzichtelijke handelsplatform is.

2. Bepaal hoeveel u wilt handelen

Kies het bedrag dat u wilt handelen en stort dit op uw rekening. Investeer nooit meer dan u kunt missen. Door de hefboomwerking is een kleine investering al genoeg om een gespreide portfolio te kunnen samenstellen.

3. Stel uw portfolio samen

Door de verscheidenheid aan markten en tijdzones zit er verschil in de openingstijden van de diverse markten. Zo is de valutamarkt 24 uur per dag geopend. Ook in olie en diverse indices kunt u 24 uur per dag handelen. De aandelenmarkten kennen beperkte openingstijden. Bepaal wanneer u tijd heeft om uw portfolio actief te volgen en kies markten uit die op die tijd open zijn.

Als u een keuze voor een markt gemaakt heeft, raden wij aan te beginnen met het inleggen van kleine orders. Omdat u geen transactiekosten betaalt, is dit heel goed mogelijk. U krijgt zo gaandeweg meer zelfvertrouwen in het kopen en verkopen van beleggingsproducten.

De tijd dat u een positie aanhoudt kan verschillen van enkele minuten zoals daytraders doen tot dagen, weken of maanden. Dit is geheel aan u. We adviseren een stop-loss (maximaal verlies) te plaatsen zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan mocht de koers scherp tegen uw positie in bewegen.

4. Volg uw portfolio

Ten aller tijden geeft het platform aan hoeveel winst of verlies een positie behaald heeft. Achteraf kunt u uw gesloten posities terug lezen in een overzicht en zien waar u goed zat en waar u er misschien naast zat. Probeer hiervan te leren om uw beleggingstijl tot een hoger niveau te brengen.
U kunt ten alle tijden prijssignalen instellen waarbij u via sms of email op de hoogte wordt gebracht van een behaalde prijs.

Goedkoop beleggen

Plus500 UK LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority).
Plus500 CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission).