Aandelen kopen
Goedkoop beleggen
U ontvangt direct €25 welkomstbonus zonder storting, waarmee u direct kunt beginnen met handelen. Nu 30% welkomstbonus.

Beleggen in Binaire Opties

Eenvoudig handelen in paar opties

Beleggen in opties Beleggen in opties is vrij eenvoudig om te begrijpen, het is namelijk een "optie" kopen of verkopen. Er zijn namelijk twee mogelijkheden, call-opties (kopen) en put-opties (verkopen) van aandelen. Van te voren bij de aanschaf van opties zal er een prijs afgesproken worden, waar u de aandelen voor kunt kopen of verkopen. Ook worden zaken zoals een uitoefenprijs, tot welke tijdstippen het geldig meteen duidelijk gemaakt.

Voor dit recht moet er een premie worden betaald, deze is afhankelijk van de volgende uitoefenprijs, looptijd en rente van het aandeel. De enige voorwaarden die er is, dat één optie altijd de betrekking heeft op 100 aandelen die automatisch afloopt op de derde vrijdag van de maand.

Hoe koop ik opties?

Wij bevelen Stockpair aan om te beginnen met het beleggen in opties. Het is een gebruiksvriendelijk handelsplatform waar eenvoudig gehandeld kan worden in verschillende opties zoals bijvoorbeeld binaire opties. Met die opties is het mogelijk om te voorspellen wat de onderlinge tussen tweetal aandelen, grondstoffen, indices of valuta gaat doen. Met een optie zoals binaire opties kunt u een aandeel voorspellen in bijvoorbeeld een valuta, grondstof of index die de komende periode zal gaan dalen of juist stijgen. Stockpair streeft naar een goede ervaring, gebruikersgemak en ondersteuning.

Voordelen van Stockpair:

Aanmelden bij Stockpair
  • Live handelen op de aandelen;
  • Tot 350% rendement per transactie;
  • Zelf een grote keuze uit 150 verschillende aandelen, valuta, indices en commodities;
  • Veilig, en doodeenvoudig handelen met een superieure handelstechnologie;
  • Geen commissies of verborgen kosten.
  • Actie: Tijdelijk 40% bonus op de eerste storting via Flexbeleggen.nl (via de onderstaande link)!
- Bekijk de website van Stockpair en meld je meteen aan!

Interessant om te weten

Het beleggen in verschillende opties zonder kennis kan een groot risico zijn. Uiteraard geeft het veel mogelijkheden om te beleggen in opties en kan het rendement bij een stijging van de koers vele malen groter zijn dan een normaal aandeel, maar het verlies kan ook veel groter zijn. Met opties is het ook interessant om in te spelen op de koersdalingen.

Advies & informatie

Advies over beleggenAlexander Vermeulen geeft via de website FlexBeleggen.nl eerlijk advies over beleggen en informatie voor het (ver)kopen van aandelen.

- Bekijk advies & informatie
- 10 Tips aandelen kopen

Demo account openen

Probeer zonder enige kosten een demo-account uit om te starten met beleggen. Echte koersen en aandelen, zoals dat ook is wanneer u met echt geld gaat handelen.

- Maak een demo-account aan

Uw kapitaal loopt gevaar

Uw vermogen loopt gevaar met het beleggen van aandelen. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent. Plus500 biedt CFD service en is geschikt voor gevorderden (gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk). U kunt geld verdienen en verliezen, wees hiervan bewust.Copyright © 2001-2015

Aandelen rss
Flexbeleggen.nl


sildenafil citrate canada