Beleggen in een sportman

16 november 2013 |

Jeroen Slaghekke, een eenentwintig jarige autocoureur uit Den Haag, gaat aandelen uitgeven om mee te mogen doen in het Amerikaanse autoracecircuit. Je kunt dus gaan beleggen in de loopbaan van Jeroen. Als je aandelen van Jeroen Slaghekke koopt, heb je recht op een percentage van zijn inkomsten. In het verleden hoorde Jeroen bij het Suzuki Team, wat onder leiding stond van Tom Coronel. Jeroen heeft zich opgewerkt naar het racecircuit van de Groot Brittannië. Hij stond vorig jaar op de 4e plek in de Formule Renault kampioenschappen, de hoogst geplaatste Nederlander.

Vanaf heden is Slaghekke gescout voor IndyCar Series, Formule 1 in Amerika. Volgens Jeroen is het te vergelijken met Formule 1 in Europa alleen gaat het er in de USA sneller aan toe. Hij heeft al verschillende auto’s mogen testen in diverse races. Als Jeroen de voorrondes doorkomt van IndyCar Races en hij mag gaan racen voor dit team, gaat hij waarschijnlijk grof geld verdienen. Niet alleen hij, maar ook diegene die aandelen hebben gekocht bij hem. Het is mogelijk om vanaf 20 euro te handelen. De winst die Slaghekke in de komende 10 jaar gaat verdienen, worden in de loop van de tijd uitgekeerd aan de beleggers. Jeroen maakt een goede kans want de circuits liggen hem goed.

Als je graag wil beleggen in Slaghekke kan dat via Flexbeleggen. Hierop zijn ook de kleine beleggers te bereiken en is het dus zeer toegankelijk om te beleggen. Jeroen is niet de eerste sportman die dit doet, een bekende American Football speler, Arian Foster, ging hem voor.

Terug naar overzicht