Beleggen voor beginners

Het platform van is speciaal voor beginnende beleggers waar duidelijkheid en eenvoud centraal staan. Een complex handelsplatform is voor de beginnende belegger vaak niet te overzien. De vele mogelijkheden en complexe coderingen werken in dit geval tegen de belegger.

Het beleggingsplatform waar bezoekers van FlexBeleggen.nl gebruik van maken is zeer overzichtelijk opgesteld, zodat iedere beginner ermee uit de voeten kan.

(geen storting nodig)

Andere brokers

Bij andere brokers kan het maken van een kleine transacties hoge kosten met zich meebrengen door de transactiekosten. Hierdoor verdampt vaak al een groot deel van de winst. Uniek aan dit platform is dat er geen transactiekosten gerekend worden bij het aankopen of verkopen van een positie.

Zo is het eenvoudig beleggen voor beginners door het maken van kleine transacties. Men krijgt inzicht hoe te handelen op de beurs zonder hiervoor steeds hoge transactiekosten voor te moeten betalen.

Gratis uitproberen met een demo

Ons platform biedt speciaal voor diegenen die nog niet zo vertrouwd zijn met beleggen de mogelijkheid om eerst gebruik te maken van een demo-account. Hiermee kan men met fictief geld beleggen en zo zonder enig risico vertrouwd raken met het handelen.

Open nu een rekening via Flex Beleggen en ontvang direct 25 euro tegoed om mee te beleggen. Hiervoor hoeft u geen tegoeden te storten op uw rekening.

Contact met Flexbeleggen.nl

Mocht u vragen hebben over het gebruik van het platform dan kunt u altijd even contact met ons opnemen van 09:00 uur tot 22:00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Lees hier meer informatie over onze brokerdiensten.