Beste aandelen 2014

Ieder jaar is het weer speculeren welke bedrijven het volgend jaar goed gaan doen. De beste aandelen 2014 is natuurlijk altijd even een gok. Er kan zomaar iets veranderen binnen de economie, waardoor de beste aandelen in 2014 het toch niet zo goed gaan doen als verwacht. Het is dan ook belangrijk om niet blind op de speculaties te vertrouwen. Er kan nog veel veranderen.

Als eerste lijkt het erop dat de Nederlandse economie langzaam vooruit gaat. Dit betekend dat de Nederlandse aandelen interessant worden om in te investeren. De Nederlandse economie is al jaren gekoppeld aan de Duitse economie. Hier is dan ook duidelijk een vooruitgang te zien zo is Duitsland zeker interessant om in de gaten te houden. Vooral bepaalde zakelijke Duitse banken kunnen flink gaan profiteren.

Nederlandse aandelen    Buitenlandse aandelen

Verwachtte stijgers 2014 (5 procent minimaal)

Aandelentips 2014: General Motors, Archer Daniels Midland, Exxon Mobil, Citigroup, DaVita HealthCare, Caterpillar, Cisco Systems, Nucor, CenturyLink en NextEra.

Experts zeggen dat de bovenstaande tien aandelen over een jaar minimaal vijf procent hoger zullen staan. Merrill Lynch doet daar nog een schepje bovenop, zij gaan uit van normaal gesproken een winst van ongeveer 20 procent over een jaar tijd.

Begin nu meteen

Als u in 2014 de beste aandelen wilt gaan kopen dan heeft u een beleggingsrekening nodig. Als u deze nog niet heeft dan kunt u deze snel gratis online openen bij Plus500. Dit is een online broker waar u zonder minimale aantallen en transactiekosten aandelen kunt kopen. Dit is mooi meegenomen als u direct in 2014 nieuwe aandelen wilt kopen. Als u een nieuw account opent dan krijgt u bij Plus500 een eerste registratiebonus van € 25. Uw bonus kan nog verder oplopen als u voor de eerste keer geld stort. U krijgt dan een 30% stortingsbonus op uw eerste storting. Dit kan oplopen tot honderden euro’s, waarmee u gratis aandelen in 2014 kunt kopen.

Een aandeel dat u in 2014 zeker in de gaten moet houden is Tesla motors. Dit aandeel haalt regelmatig een rendement van gerust 10% in een paar maanden tijd. Dit rendement zal voorlopig nog wel doorgaan in 2014. Dit maakt Tesla motors absoluut de beste aandelen in 2014.